World of Warcraft: Sześć tygodni podróży w czasie

• 3
    Odpowiedzi
  • 68
    Wyświetlenia
  • Saka's Avatar
    Level 52
    Name:  firelands.jpg
Views: 30
Size:  55.0 KB

Dla legionistów grających w World of Warcraft od dzisiaj jest dostępne wydarzenie "Turbulent Timeways", przez sześć tygodni aż do maja. To dobra okazja, żeby zapoznać się z instancjami z poprzednich dodatków używając systemu kolejki do zwiedzenia "Timewalking dungeons". Każdy tydzień poświęcony jest innemu dodatkowi, rozpoczynając od dodatku Cataclysm.

Czym dokładnie jest Timewalking? Twoja postać zostaje przeskalowana w dół do poziomu mocy ograniczonego w poprzednim rozszerzeniu; w ten sposób można ponownie doświadczyć starych dungeonów bez banalnego zabijania wszyskiego przez samo spojrzenie na przeciwników!

Każdy Timewalking ma swoje nagrody, specyficzne dla danego dodatku. Każdy boss po zabiciu daje w dropie walutę, którą można gromadzić i później wymieniać na różne przedmioty. Są m.in. mounty i zabawki nawiązujące do popularnych w danym dodatku przedmiotów, głównie trinketów.

Podczas trwania wydarzenia cotygodniowa misja za ukończenie Timewalking dungeonów będzie miała ulepszone nagrody, odpowiadające rajdom na poziomie heroic. Zwykle ta misja daje przedmioty z rajdu na poziomie normal, tak więc atrakcyjność jest znacznie większa. Oto harmonogram wydarzenia Turbulent Timeways:

• Od 29 marca: Cataclysm

• Od 5 kwietnia: Mists of Pandaria

• Od 12 kwietnia: Warlords of Draenor

• Od 19 kwietnia: Legion

• Od 25 kwietnia: The Burning Crusade

• Od 2 maja: The Wrath of the Lich King
    Unamused Snarktooth. Advocate for hearing loss & accessibility. Person, friend and a terrible/terrific* artist.
    *delete as appropriate
  • 3 Odpowiedzi

• Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Saka to bardzo ciekawy event! W bardzo łatwy sposób można ponownie nacieszyć się poprzednimi dodatkami 😊 Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, czyli to się tyczy tylko dungeonów, czy też questów z poprzednich dodatków?
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • Saka's Avatar
    Level 52
    @Aaricia Tylko dungeony. Są też dostępne rajdy, w tym tygodniu jest Firelands, ale na to trzeba zebrać grupę.
    Unamused Snarktooth. Advocate for hearing loss & accessibility. Person, friend and a terrible/terrific* artist.
    *delete as appropriate
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Saka ja chyba tylko raz brałam udział w dungeonie - na samym początku przed wejściem do "prawdziwego świata" 😀
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍