/

KONKURS - Gaming Spot - wygraj wyposażenie pokoju gamingowego 🖥️

• 370
    Odpowiedzi
  • 32587
    Wyświetlenia
  • Misiek2597's Avatar
    Level 1
    Dlaczego chciałbym wygrać konkurs? a no dlatego żeby Zrealizować swoje marzenia ponieważ wygrana w konkursie zapewni mi lepszy sprzęt do rozwinięcia pasji z dziedziny gamingu oraz zapewni zwiększenie wiedzy na temat Informatyki, udoskonali mi mój sprzęt ponieważ da mi lepszą jakość grania oraz przyśpieszenie pracy z komputerem, da mi też prestiż ponieważ wygrana nie będzie tylko satysfakcją dla mnie ale też dumna może być moja Rodzina a przyjaciele będą mi zazdrościć że mam taki dobry sprzęt, Wygrana zwróci na mnie uwagę oraz zwiększy moją wartość w oczach ludzi innych. Wygrana da mi jeszcze motywację do rozwoju i udoskonalania moich umiejętności oraz zainteresowań a kto wie może odkryję inne zainteresowania.

- - - Updated - - -

Dlaczego chciałbym wygrać konkurs? a no dlatego żeby Zrealizować swoje marzenia ponieważ wygrana w konkursie zapewni mi lepszy sprzęt do rozwinięcia pasji z dziedziny gamingu oraz zapewni zwiększenie wiedzy na temat Informatyki, udoskonali mi mój sprzęt ponieważ da mi lepszą jakość grania oraz przyśpieszenie pracy z komputerem, da mi też prestiż ponieważ wygrana nie będzie tylko satysfakcją dla mnie ale też dumna może być moja Rodzina a przyjaciele będą mi zazdrościć że mam taki dobry sprzęt, Wygrana zwróci na mnie uwagę oraz zwiększy moją wartość w oczach ludzi innych. Wygrana da mi jeszcze motywację do rozwoju i udoskonalania moich umiejętności oraz zainteresowań a kto wie może odkryję inne zainteresowania.
  • lenamyg's Avatar
    Level 2
    @Aaricia aż trudno mi uwierzyć, że ten konkurs zaczął się akurat teraz , właśnie poszukuje PC który zastąpił by mojego ,który niestety zakończył swój żywot kilka dni temu ( rip służył mi parę dobrych lat ) laptop Lenovo byłby świetnym rozwiązaniem . Jestem osobą która nie tylko spędza dużo czasu na graniu ale również pracuje zdalnie więc cały zestaw uratował by nie tylko mój portfel ale również plecy które nie bardzo lubią obecne krzesło jakie używam ;)
  • marcinb's Avatar
    Level 1
    @Aaricia Myślę że taki zestaw bardzooo by się przydał. Idzie mi dobrze w e-sporcie a gorszy sprzęt ogranicza mnie np. przed streamowaniem (słaby procesor) a bez tego nie można nic osiągnąć. Pozwoliłoby mi to na osiągnięcie lepszych wyników na turniejach itp. Liczę że uda mi się wygrać :-)
    Pozdro
  • Anna1980's Avatar
    Level 1
    Wierzę, że to ja zasługuję na wygraną i otrzymanie tak wspaniałego zestawu gamingowego Lenovo. Od dawna jestem zapalonym graczem i moją największą pasją jest spędzanie czasu z ulubionymi grami. Niestety, moja obecna sprzętowa konfiguracja nie pozwala mi na cieszenie się rozgrywką w sposób na jaki zasługuję. Otrzymanie Lenovo Legion 5 15ARH7, monitora Lenovo Legion Y25-30, biurka gamingowego automatycznego z podświetleniem RGB, fotela gamingowego z podświetleniem RGB, słuchawek Lenovo Legion H500 PRO 7.1, myszki Lenovo Legion M500 RGB, klawiatury Lenovo Legion K500 RGB, podkładki Lenovo Legion Gaming Control Mouse Pad L, maty RGB pod krzesło oraz głośników 2+1 Logitech Z407 byłoby dla mnie ogromnym krokiem naprzód w mojej przygodzie z gamingiem. Uważam, że jestem godnym kandydatem na wygraną i zrobię wszystko, aby wykorzystać ten sprzęt w maksymalnym stopniu. Dziękuję bardzo za możliwość wzięcia udziału w konkursie i za szansę, którą dajecie swoim zwycięzcom.
  • Jeremi's Avatar
    Level 11
    Moje stanowisko nie wygląda zbyt ciekawie więc biorę udział: Name:  IMG_0532.jpg
Views: 196
Size:  92.3 KB
  • Subzerok's Avatar
    Level 2
    Ogólnie mój aktualny komputer ledwo się uruchamia karta graficzna ledwo działa a procesor to AMD pheon 2 czasami boję się go uruchamiać bo lubi wydawać bardzo niebezpieczne odgłosy wiem że gier on nie odpala w praktyce żadnych a mam w zanadrzu kilka produkcji które przydałoby się ograć i te starsze i te nowsze. Dlatego sądze że jeżeli ten zestaw trafi do mnie pomoże on nie tylko rozwinąć skrzydła w mojej bibliotece gier ale też na turniejach. Rozwinąłby on moją świadomość na temat komputerów bo wiedziałbym jak działa taki zestaw w praktyce taki zestaw również dobrze by się prezentował i robiłby wrażenie na wszystkich znajomych i byłby to mocny wzrost umiejętności czuję że naprawdę warto
  • Wolfsgeist's Avatar
    Level 5
    @Aaricia
    Dlaczego? Dlatego iż ten zestaw pozwoli mi na doświadczenie niesamowitych emocji pod czas grania:

・Słuchawki pomogą usłyszeć każdego przeciwnika nawet wtedy gdy jest za ścianą a nawet gdy jest 4 budynki dalej

・ myszka pomoże w odpowiednim celowaniu z dotakiem ruchu dzięki klawiaturze by przeciwnicy leżeli gdy tylko zobaczą moc myszki i klawiatury

・ monitor zapewni mi wzrok Orła którym dostrzegę każdego wroga nawet tego który będzie na 2 końcu Mapy

・ krzesło pomoże mi w wygodnym siedzieniu i da dobre odczucia i uczucia które będę Czuł gdy będę grał i nie będzie krzywdził biednego kręgosłupa

・Głośniki dzięki którym będę słyszał muzykę podczas robienia trasy w Euro truck simulator lub orania pola w farmimgu 2022

・biurko dzięki niemu dobiorę odpowiednią regulacje by granie było dobre nie szkodziło na zdrowiu
    Last edited by Wolfsgeist; 14-05-23 at 13:20. Powód: Za wcześniej kliknołem prześlij odpowiedź
  • dawg's Avatar
    Level 2
    @TrendaTen nie ma co nawet brac udzialu bo juz wygrales :)
  • CzuprynaZeHej's Avatar
    Level 2
    @Aaricia A więc tak, przed komputerem spędzam dużo czasu,, np. montując filmy. I cóż ten komputer mógłby być dobry w 2016 roku. Wystarczy że przetnę klip lub poprostu coś zaznaczę i już lag na minute albo crash. Jeśli chodzi o gry to nawet w Minecrafcie na nowych wersjach jest tragedia. Chciałabym modelować w 3D lecz komp nie pozwala. Lubię też rysować i tu nie ma aż takiej tragedii chociaż też potrafi zacinać przy narysowaniu kreski. Jak widać nowy komputer naprawdę by się przydał i byłby dobrze wykorzystany, ponieważ chcę wiązać z nim moją przyszłość. Jeśli chodzi o biurko, no to jest kawałek "kartonu" na którym nawet drugiego monitora nie zmieszczę :((. Więc jeśli wygram to napewno ten sprzęt będzie wykorzystany jak najlepiej i będziecie spać spokojnie bo wiecie, że trafił w dobrej ręce. A o taki sprzęcik to rzeczywiście umiem dbać. Pozderki
  • stgg's Avatar
    Level 3
    Tak jak dobry pilot na drzwiach od stodoły poleci,

tak dla mnie nie ma tajemnic w gamingowej sieci,

swój sprzęt znam na wylot, jest częścią mnie,

jednak lepiej na nim zagrać niestety już nie da się.

Zmianę więc chętnie powitam w moim gamingowym schronie:

Zasiądę w nowym fotelu jak król na swoim tronie,

na podświetlonej macie, dumny jak lew,

z laptopem pod ręką, co zapiera dech.

Ręce moje spoczną na drogocennym blacie,

klawiaturze i myszce, jakich nie widziałeś bracie.

Uszy uzbroję w słuchawki, jak żołnierz radiotelegrafista,

a z głośników popłynie muzyka jak kropla wody czysta.

I gdy wzrok swój skupię na nowym monitorze -

moim przeciwnikom nic już nie pomoże.

W ten sposób w moim schronie rozpocznie się nowa era …

Drżyjcie compaῆeros – oto narodziny nowego bohatera!