/

Lenovo Oficjalnym Partnerem Wydarzenia Red Bull Phase Rush!

• 28
    Odpowiedzi
  • 987
    Wyświetlenia
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Hej wszystkim!

Lubicie Lenovo, Red Bulla oraz League of Legends? Mamy dla Was ekscytującą informację - Lenovo zostało Oficjalnym Partnerem Wydarzenia Red Bull Phase Rush!

Name:  Lenovo_RedBull_1600x800.jpg
Views: 115
Size:  65.2 KB

Z tej okazji mamy dla Was wiele niezwykłych gamingowych wyzwań! 😎 Czekają na Was misje ze świata League of Legends, współpraca z jednym z trzech kapitanów - Vysotzky'im, Rybsonem lub Sinmivakiem oraz świetne nagrody.

Dołączcie do wyzwania na www.redbull.pl/phaserush, macie czas do 30 listopada - zapraszamy do zabawy! 🙂
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • 28 Odpowiedzi

• TrendaTen's Avatar
    Level 52
    Nie grałem w LoLa, co to jest KDA? Za to można wygrać tablet Lenovo
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • Marcelek's Avatar
    Level 52
    @TrendaTen Gdzie dokładnie widzisz KDA? Może się odnosić do kill/damage/assists (statystyki w meczu) lub do zespołu in-game "KDA" - niby "sztuczny" zespół do promowania gry, a jest świetny :)
    There are things in this world that the human mind cannot comprehend.
    Pudding is one of them ❤🍮
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    @Marcelek już zdążyłem przeczytać wszystko co napisali na stronie i KDA znalazłem w specjalnych zadaniach. Partnerem tej misji jest Lenovo. Nagrodą tablet a wyzwanie polega na posiadaniu najwyższego KDA
    https://www.redbull.com/pl-pl/events...ase-rush/misje
    Pierwsze
  • Marcelek's Avatar
    Level 52
    @TrendaTen Dobra, już chyba widzę. Jakiś UX mastermind wpadł na pomysł, żeby misje pokazać do dołu do góry...
    Bierzesz w tym udział?
    Sam trochę grałem, ale nie wiem, czy byłbym w stanie utrzymać ponad 2.0 średnie KDA (chociaż widzę w statystykach, że obecnie mam 2.7, ale po przerwie nigdy nie wiadomo, jak to by wyglądało).
    Mój ostatni mecz (2 miesiące temu) to 14/0/11, więc 25 kda jest całkiem niezłe :)
  • Marcelek's Avatar
    Level 52
    A jednak nie dołączę, bo rankedów nie grałem :D
    No cóż, trzeba obejść się smakiem. Chociaż mam chrapkę na ten monitor od Lenovo...
    Aaricia Dajcie jakieś info, jak będzie współpraca z Apex Legends :)
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    @Marcelek ja nie grałem nigdy w LoLa, także uważam że szkoda mojego czasu na przegrywanie. Tablet Lenovo to nie lada gratka ale dla mnie po za zasięgiem. Po za tym to od Lenovo to mi się marzy legion Go, który ostatnio @tomrollauer wrzucił na tapet
  • Marcelek's Avatar
    Level 52
    @TrendaTen Niestety, ale wejście jest dla bardziej zaawansowanych graczy - lvl min. 70 (kilkaset godzin gry, może i nawet ponad 1000).
    Legion Go to świetny sprzęt, ale nie podróżuję dużo, więc mi starcza PC :)
    Chociaż przyznam, że jak kiedyś jeździłem kilka razy w roku pociągiem przez cały kraj, to wiele bym dał za taką konsolę. Niestety, przez jakieś 7h trzeba było ratować się telefonem :)
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    @Marcelek też nie podróżuję dużo ale miałbym dla niego sporo rozwiązań
  • Marcelek's Avatar
    Level 52
    @TrendaTen Niektórzy podłączają monitor, klawiaturę, mysz i mają mobilnego PC - jeden z nielicznych plusów windowsa na handheldzie. Ciekawe rozwiązanie.
    Kiedyś firma od okien chciała zrobić coś podobnego, ale z telefonami. Podłączasz do docka i korzystasz jak z PC (oczywiście system był trochę ograniczony, bo full windows na telefonie z 2015-2019 to kiepski pomysł).
    Nie wiem czemu, ale zawsze fascynuje mnie taka technologia - handheldy, tablety, smartwatche, etc.
    Aż chce się pomacać i przetestować, ale wiem, że nie mam zbytniego zastosowania dla takich sprzętów. Już nawet TV sprzedałem lata temu - został jedynie telefon i PC.