/

[Stadia Pro] Darmowe gry w kwietniu

• 10
    Odpowiedzi
  • 2234
    Wyświetlenia
  • Albundie's Avatar
    Level 19
    [Stadia Pro] Kwietniowe darmowe gry z World War Z: Aftermath, Deliver Us the Moon, Chicken Police, Ys IX, City Legends

Name:  1965541_1.jpg
Views: 108
Size:  75.4 KB

World War Z: Aftermath, najlepsza strzelanka zombie w trybie współpracy, inspirowana przebojem Paramount Pictures o tym samym tytule, to kolejna ewolucja oryginalnego hitu World War Z, który szturmem podbił świat (a teraz Stadia).

Dołącz do maksymalnie trzech znajomych lub graj solo z członkami drużyny AI przeciwko hordom wygłodniałych zombie w wciągających odcinkach fabularnych w nowych, zniszczonych przez zombie lokacjach na całym świecie.

World War Z: Aftermath pojawi się na Stadia Pro w pierwszym tygodniu kwietnia!

Deliver Us the Moon zostanie również dostarczony do Stadia Pro

Zasoby naturalne Ziemi są wyczerpane. Samotny astronauta zostaje wysłany na Księżyc, aby zdobyć nowe, obiecujące źródło energii. Witamy w najważniejszej misji wszechczasów w galaktyce.

Deliver Us the Moon to apokaliptyczny kosmiczny thriller science-fiction z niedalekiej przyszłości i nie z tego świata, narracyjna przygoda z naginaniem gatunków. W tej grze wcielasz się w rolę ostatniego astronauty Ziemi, który ma wszystko albo nic, by ocalić ludzkość.

Mając zaufanego robota ASE, jako jedynego towarzysza, wykorzystasz najlepszą technologię, jaką ludzkość ma do zaoferowania, od nowych skafandrów kosmicznych i laserów tnących po pociski i roboty. Gdy 1 kwietnia Deliver Us the Moon pojawi się w Stadia Pro, będziesz potrzebować wszelkiej możliwej pomocy.

Spróbuj prześcignąć siły nadprzyrodzone w City Legends

Boisz się opowieści o duchach? To może nie być gra dla ciebie.

Zanurz się w historię Zakonu Czarownic i odkryj jego tajemniczą przeszłość w przerażającej przygodzie z ukrytymi przedmiotami w grze City Legends: The Curse of the Crimson Shadow.

Jako znany pisarz horrorów nie są ci obce przerażające historie. Ale tym razem twoje poszukiwanie inspiracji postawiło cię na kursie kolizyjnym z duchem, którego przebudzenia możesz żałować.

City Legends: The Curse of the Crimson Shadow Collector’s Edition trafi do Stadia Pro 1 kwietnia.

Nie przegap także Ys IX: Monstrum Nox i Kurczaka Policja - pomaluj na CZERWONY! Zostaną one dodane do biblioteki Stadia Pro 1 kwietnia, aby subskrybenci mogli je odebrać i zagrać!

Name:  1965541_1 (1).jpg
Views: 100
Size:  32.6 KB
    Ys IX: Potwór Nox
    możesz już zagrać 120-minutową próbę

Name:  1965541_1 (2).jpg
Views: 103
Size:  20.7 KB
    Policja Kurczaka - Pomaluj na CZERWONO!

Pamiętaj też, aby przed 1 kwietnia kupić Ys VIII: Lacrimosa of DANA , Moonlighter , DreamWorks Spirit Lucky's Big Adventure i Crayta : Premium Edition, aby zachować je w swojej bibliotece Stadia Pro i grać tak długo, jak masz aktywny subskrybent!

zostaw to:
    Ys VIII: Lacrimosa DANA
    latarnik księżycowy
    DreamWorks Spirit Lucky's Wielka przygoda i
    Crayta: Edycja Premium

Oznacza to, że tych gier, podobnie jak wielu przed nimi, nie można już „odblokować”, ale pozostaną w bibliotekach na zawsze z tymi, którzy już je odblokowali.

Name:  1965541_1 (4).jpg
Views: 105
Size:  55.9 KB

Pro-Games-Monitor zapewnia przegląd gier, które mogą znajdować się w Twojej bibliotece: Pro-Games-Monitor

Name:  1965541_1 (3).jpg
Views: 106
Size:  65.3 KB

Jeśli nadal nie masz pewności, czym jest ta Stadia, wejdź tutaj: stadia.com/games

Po prostu spróbuj sam bez rejestracji. (wymagane jest tylko konto Gmail).

Zobacz jakie Gry są obecnie dostępne dla StadiaPRO
  • 10 Odpowiedzi

• Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Albundie Stadia Pro Game Monitor wygląda super, świetny i przejrzysty przegląd biblioteki gier :) Ile gier Stadia masz już w swojej kolekcji?
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • Albundie's Avatar
    Level 19
    @Aariciamam juz 76 gier, pro wygasa 29.09.22 czyli powinno dojsc 25 programow do tego liczac po 5 na miesiac. Moze kupie jakies gdy pojawia sie ciekawe propozycje.
    Jestem ciekawy czy masz tez konto Stadia i czy masz abonament PRO ?

Zobacz jakie Gry są obecnie dostępne dla StadiaPRO
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Albundie to spora kolekcja! Udało Ci się przejść wszystkie czy któreś z nich "czekają" na swoją kolej? :)

Nie posiadam abonamentu PRO na chwilę obecną, ale może się skuszę 😀
  • Prywatny's Avatar
    Level 52
    @Albundie Dzięki za link do stadia.com/games. Teraz decyzja o rozpoczęciu subskrypcji będzie łatwiejsza. Zgadzam się z @Aaricia Stadia Pro Game Monitor wygląda super. To świetne narzędzie do zarządzania biblioteką gier.
    Starszy Gracz
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Prywatny masz już jakąś konkretną grę upatrzoną? :)
  • Prywatny's Avatar
    Level 52
    @Aaricia myślę że World War Z: Aftermath była by w sam raz dla mnie odpowiednia. Chociaż HUMANKIND i GRIME też wyglądają interesująco.
    Starszy Gracz
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Prywatny czy World War Z jest stworzona na podstawie filmu, orientujesz się może?

A tak przy okazji, @Albundie wrzucił majowe gry, zerknij tutaj :)
  • Prywatny's Avatar
    Level 52
    @Aaricia z tego co mi wiadomo to gra jest stworzona na podstawie filmu i podobno jest lepsza od oryginału. Film widziałem w grę nie grałem dlatego nie mogę wydać jednoznacznej oceny.
    Starszy Gracz
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Prywatny ja też widziałam film, podobał mi się :) A Tobie?