/

Witam

• 7
    Odpowiedzi
  • 867
    Wyświetlenia
  • ThomAsBBor89's Avatar
    Level 9
    Jestem Tomasz.
    Jestem starym graczem. Zaczynałem na PSX(szara konsola z 97' firmy Playstation),Konsola na Dyskietki,PSOne,PS2. PC-ty,Laptopy(Obecnie Laptop Lenovo Legion 5 PRo 16ACH6). Grywałem w gry od Bijatyk(TEKKEN),Przygodówki,Heros of Magic,Lotr,NFS,Rajdówki,itp. Obecnie Cyberpunk,Wiedźmin,Forza4,Dirt 3,Quake,Halo,Mortal Kombat.Kultowe gry to Mafia,Gta2,Dead Island,MaxPayne,Colin Mc Rea Rally(obecnie dirt),Duake Nukem,Heros of Magic,Kurka Wodna,Unreal Tournament,Quake,Trochę Platformówek;chociażby Chicken Inverders,Ice Tower. I wiele innych. Interesuje się fotografią,polityką,muzyką,filmami. I jestem Singlem. Pozdrawiam.
    Last edited by ThomAsBBor89; 29-05-22 at 12:39. Powód: Błędny opis.
  • 7 Odpowiedzi

• Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @ThomAsBBor89 witamy serdecznie! 🤗 Ja za młodu co prawda nie miałam konsoli na dyskietki (jedyna "konsola" to był Tetris 😂 ) ale doskonale pamiętam TEKKEN! Grywaliśmy w niego z współlokatorami na studiach, to były czasy! Nawet czasem udawało mi się wygrać 😀

Widzę, że interesuje Cię szeroka gama gier! Wpadła mi w oko gra Kurka Wodna - nie słyszałam o niej, brzmi ciekawie 😁 Mógłbyś coś o niej opowiedzieć?
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • ThomAsBBor89's Avatar
    Level 9
    @Aaricia
    https://www.dobreprogramy.pl/kurka-w...28713889441921

Nie jedna myszka poszła. 😎 Stare dobre czasy 😎 Polecam.
    Last edited by ThomAsBBor89; 30-05-22 at 15:19.
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Dzięki @ThomAsBBor89! Wygląda przezabawnie 😂 Przypomniała mi o innej grze, z kaczkami, w której też się do nich strzelało, leciało ich coraz więcej i więcej, ale za nic nie potrafię sobie przypomnieć, jak się nazywała! Może Ty coś takiego kojarzysz?
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @ThomAsBBor89 "moje" kaczki wyglądały trochę inaczej, ale te są świetne, muszę ograć 😁

Wracając do listy wymienionych przez Ciebie gier, która z nich jest według Ciebie najlepsza/najciekawsza?
  • ThomAsBBor89's Avatar
    Level 9
    @Aaricia Hmm. Ze starych gier to Tekken,Snajpier,Gran Turismo,NFS,Stare Rajdówki,platformówki,Lotr,Heros of Magic,Gta2,Mafia i jw. Z nowych gier NFS są słabe. Cyberpunk2077 aktualnie czeka na granie. Forza4 jakoś mnie wciągnęła. Wiedźmin,Halo,Dirt3 ujdzie,ale stary colin był lepszy,Quake i Unreal chcę odświeżyć,Tekkena skończyłem na Tekken Tag, Mortal Combat czeka w kolejce. Zdecydowanie stare gry mi się podabały. Nowe też są fajne. Jak zauważyłaś p. Moderator mam różny gust od Bijatyk po Rajdówki, w międzyczasie platformówki. Trochę tematów chcę odświeżyć i nowe pograć 😎
    Najciekawsze to Mafia,Gta2,Dead Island, i inne. Warte uwagi to stare gry,które nie były robione jako masówki,kolejne części co raz gorsze np. NFS Heat mnie nie pociągnął za sobą i go wywaliłem z Laptopa. Ale z miłą chęcią bym wrócił do Nfs most wanted,carbon,Hot Pursuit,Hot Pursuit2. Dla rozluźnienia Kurka wodna i chicken inverders. Może twój tytuł odnajdę i zagram. 😎Teraz zacząłem grać w Wiedźmina 3 Dziki Gon,ale muszę zacząć od pierwszej części by zrozumieć fabułę i ciągłość historii.Teraz aktualnie gram w forze4. Jak zbiorę ekipę to może zagram w Unreal Tournament lub Quake lub w Gta2 albo w Heros of Magic.
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @ThomAsBBor89 faktycznie, chyba nikt nie wymienił tylu gier w naszej całej społeczności 😀 fajnie, że masz tak szerokie zainteresowania co do gier. Co do Wiedźmina, to mamy pod tym linkiem temat rozważań odnośnie kolejnej części, być może Cię zainteresuje 🙂

Może miałbyś ochotę dołączyć do naszego społecznościowego wspólnego grania? Póki co gramy w kilka gier, takich jak np. Among Us, Skribbl, Minecraft 😊