/

Konkurs - Zaprojektuj Dom Gamingowej Gwiazdy! ⭐

• 103
    Odpowiedzi
  • 11806
    Wyświetlenia
  • Sinber's Avatar
    Level 40
    Przyszedł ten moment gdy i mi udało się skończyć projekt domku. Dziękuję na samym początku za zachęcenie poprzez ten konkurs do gry w Simsy, gdyż nie sądzę bym sam się za to zabrał a co ciekawe sprawiło mi to wiele frajdy i przemyśleń podczas projektowania. Stworzenie domku zajęło mi 27 godzin gry. A więc:

Chciałbym przedstawić Państwu " Sinberię Legionowską ". Sinberia zbudowała dom od podstaw, to ona wkopała kamień węgielny na tej działce, wylała fundamenty, zbudowała ściany, na koniec ubrudzona farbą obsadziła podwórze roślinami. Sinberia obrała cel życiowy zostać programistą gier internetowych i aplikacji mobilnych. Nie było łatwo przechodzić awans za awansem lecz w końcu dotarła dosyć wysoko będąc " Niezależną konsultantką Programistyczno-Gamingową zarabiając aż 185 simdolarów na godzinę dodatkowo wydawała własnej inwencji twórczej gry które raz lepiej raz gorzej były przyjmowane w środowisku Gamingowym. Sinberia jest kobietę samodzielną, uwielbia grać w gry komputerowe, pisać opowiadania, a na odprężenie malować obrazy. Ma osobowość introwertyczną w życiu realnym, lecz w wirtualnym otwiera swe serce i umysł.

Przedstawiając jej i mój przy okazji domek, możecie Państwo zauważyć iż jest on w stylu nowoczesno klasycznym.
    Wchodząc do domu znajdujemy się w salonie który oddaje jej ducha, spokojny wyważony styl tak by przełamywał introwertyczność Sinberi gdy odwiedzają ją co jakiś czas przyjaciele, a rozmowy nie były zakłócane przez panujący nieład. Jedynie muzyka płynąca z głośników tworzyłaby przyjemną aurę. Bardzo ważnym pomieszczeniem jak gdyby integralnym z salonem jest pomieszczenie po prawej stronie. Za jego drzwiami ujrzymy niepozorne przyrządy do ćwiczeń jak i schody. Schody prowadzą na dach który został stworzony by dopełnić odwiedziny przyjaciół. Można zwyczajnie usiąść na świeżym powietrzu, miło spędzić czas. Można również skorzystać z baru z drinkami i grilla w akompaniamencie ulubionych utworów. W nocy zaś można poobserwować otaczający wszechświat przez teleskop. Wracając na parter to po Lewej stronie znajduje się kuchnia w której przygotowywane są wykwintne potrawy, ukrytym talentem Sinberi jest gotowanie, więc czuje się tam jak ryba w wodzie. Kawałek dalej równiej po lewej stronie od wejścia jest wyjątkowy pokój. To komnata marzeń z kamienną podłogą i ścianami. Skrycie mogę powiedzieć, że Sinberia stworzyła grę o nazwie " Kingdom Come The Legend of Sims " która stała się przeogromnym sukcesem rynku graczy a cała fabuła ma miejsce w średniowiecznych czasach.Gra i klimaty średniowiecznej Księżniczki bardzo mocno zagościły w jej sercu, dlatego też to pomieszczenie ma styl komnaty. Pokój ten również jest odskocznią dla Sinberi, to w nim tańczy do ulubionej muzyki, to w nim spędza wiele godzin na graniu i tworzeniu gier. To w nim zawsze może usiąść na białej sofie i obejrzeć kabarety lub ulubiony film akcji, by szara rzeczywistość nagle przestała mieć znaczenie. Po środku od wejścia znajduje się mała intymna łazienka z lustrem gdzie odbywają się pełne emocji i ekscytacji przemowy tak by charyzma wskakiwała na kolejne poziomy. Na prawo od wejścia znajduje się sypialnia, to w niej Sinberia odpoczywa, śni i zapewne podczas snów tworzy nową grę lub przechodzi kolejny poziom w ulubionym tytule. Może nawet podczas snów niczym w rzeczywistości bierze udziały w turniejach? Któż to wie 😆

Czas zakończyć opowiadanie i pokazać screeny ;)

Name:  Konkurs 1 .jpg
Views: 617
Size:  94.2 KB

Name:  Konkurs 2.jpg
Views: 613
Size:  96.7 KB

Name:  Konkurs 9.jpg
Views: 613
Size:  93.9 KB

Name:  Konkurs 7.jpg
Views: 611
Size:  93.3 KB

Name:  Konkurs 8.jpg
Views: 607
Size:  91.3 KB

Name:  Konkurs 4.jpg
Views: 606
Size:  95.4 KB

Name:  Konkurs 5.jpg
Views: 610
Size:  96.5 KB

Name:  Konkurs 6.jpg
Views: 606
Size:  97.1 KB

Name:  Konkurs 10.jpg
Views: 609
Size:  86.8 KB

Name:  Konkurs 11.jpg
Views: 609
Size:  95.5 KB

Dziękuję raz jeszcze za przypomnienie o tej grze, a teraz niech się dzieje Wola Legionowego Nieba :)

- - - Updated - - -

Dodam małe wyjaśnionko ( po za konkursem ) Napis na dachu to LEGION a to obok to starałem się odtworzyć logo, jak nie wyszło to przepraszam 😆
    Name:  dsa.png
Views: 605
Size:  74.7 KB
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Przede wszystkim, dziękuję za zorganizowanie tego konkursu! Zawsze lubiłam budować w simsiorach, wspomnienia wracają 😁
    Mam już nawet parę pomysłów i zastanawiam się, czy podstawowa wersja im podoła 😁 czy dozwolone jest używanie Custom Contentu? Nie mam oczywiście na myśli gotowych domków, tylko customowe mebelki.

@alphanoir ja również potwierdzam zgodnie z informacją od @Akwamaryna - można używać 😊
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @ISarahhh @Sinber dzięki za zgłoszenia 🤗
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • TheCarmel's Avatar
    Level 4
    Oto moja wizja domu dla osób grających. Dom jest mały oraz schludny tak by nie tracić czasu na duże porządki. W każdym zakątku domu każdy znajdzie coś dla siebie konsola w salonie, profesjonalny komputer na piętrze a nawet relaks na dworze lub zwykłe czytanie książki. W domu znajduje się przytulna kuchnia, jadalnia połączona z mała wnęka gdzie jest kącik do poczytania i wyciszenia się. Salon jest mały ale posiada kominek przy którym również można się wyciszyć i odpocząć, w salonie również znajduje się konsola przy której można przyjemnie spędzić czas samemu lub ze znajomymi. Na piętrze jest wyczekiwane miejsce dla gamera, profesjonalny komputer, plakaty z autografami oraz specjalne pomieszczenie na pamiątki lub przedmioty z gier. A tutaj zrzuty jak domek wygląda Name:  TS4_x64 2023-01-14 17-10-42.jpg
Views: 346
Size:  95.2 KBName:  tyły.jpg
Views: 344
Size:  95.7 KBName:  TS4_x64 2023-01-14 17-11-41.jpg
Views: 345
Size:  98.5 KBName:  TS4_x64 2023-01-14 17-11-45.jpg
Views: 347
Size:  98.1 KBName:  TS4_x64 2023-01-14 17-11-52.jpg
Size:  95.1 KBName:  TS4_x64 2023-01-14 17-12-00.jpg
Size:  94.8 KBName:  TS4_x64 2023-01-14 17-12-07.jpg
Size:  98.2 KBName:  TS4_x64 2023-01-14 17-12-18.jpg
Views: 343
Size:  95.8 KBName:  TS4_x64 2023-01-14 17-12-29.jpg
Views: 343
Size:  99.6 KBName:  TS4_x64 2023-01-14 17-12-37.jpg
Views: 341
Size:  99.2 KB
  • Lidzia's Avatar
    Level 2
    No to podjęłam się zbudowania domu gamingowej gwiazdy. Dom jest stylizowany moją drugą ulubioną grą czyli Mortal Kombat, powiem szczerze że budowa domu zajęła mi około 4,5h miałam dużo pomysłów co do tego domu, ale wreszcie postanowiłam, że zbuduje dom który będzie taką przestrzenią naszą do wyrażenia siebie. Na zewnątrz domu znajduje się kilka roślinek który upiększają dom (chciałam zaznaczyć że dom jest trochę industrial i trochę modern jeśli chodzi o zewnątrz), przechodząc już do środka ukazuje nam się można powiedzieć "jadalnia" w której stoi kominek który ma ocieplić ten dom, na ścianie znajdują się plakaty z gier i jeden obraz z Sub-Zero z mk, wiszą też małe kwiatki. Przechodząc na lewą stronę widzimy taki można powiedzieć kącik wypoczynkowy. Są tam plakaty, gitara. Teraz ukazuje się salon który jak widać jest kolorowy, są konsole, plakaty, roślinki, stereo do posłuchania muzyki i do umilenia sobie grania na TV. Znów przenosząc się na lewą stronę widać otwartą kuchnie która jest zachowana w odcieniach białego, można powiedzieć że jest bardzo prosta, ale są w tej kuchni rzeczy które nam się przydadzą. Koło salonu znajduje się szafa, są też jakieś miski dla zwierzaków (już jak wiemy nasze kochane pupile zawsze pomagały nam w graniu). Po prawej stronie znajdują się kwiatki i legowisko dla zwierzaka i obraz z Skorpionem z mk. Przechodzimy teraz do łazienki która jest skromna, ale tez znajduję się wszystko to co potrzebujemy nie może zabraknąć jakiś plakatów. Wychodząc z łazienki widzimy wreszcie sypialnie, jak już mówiłam na początku sypialnia jest inspirowana Mortal Kombat. Widać tu najwięcej koloru żółtego, pomarańczowego, czarnego i czerwonego. Pierwsze jak wchodzimy ukazuje nam się stanowisko prawdziwego gracza. Widać logo mk,jeśli się odwrócimy ukazuje się pełno obrazów z Mortal Kombat, oczywiście nie może zabraknąć roślinek. Przechodząc na drugą stronę pokoju widzimy dużą wygodną kanapę i dużo książek.Jest też mały telewizor z konsolami. Koło kanapy znajduje się duże drewniane wygodne łóżko, a koło łóżka obraz z Raidenem z mk i małe roślinki. Przechodząc jeszcze raz na drugą stronę pokoju widać komodę i zestaw do karaoke. Koło drzwi stoi fotel a na ścianie wisi kilka obrazów z Mortal Kombat ( dom wewnątrz zrobiłam cozy i trochę industrial ). Z pokoju gracza można przejść na mini patio, na którym znajdują się zabawki dla pupila, wygodne miejsca do siedzenia i teleskop. Chciałabym powiedzieć, że dziękuje za zrobienie tego konkursu. Mogłam pobawić się bryłą w simsach które tak bardzo lubię !
    Name:  14.01.2023_20-18-13.jpg
Views: 536
Size:  98.9 KBName:  14.01.2023_20-18-31.jpg
Views: 539
Size:  94.3 KBName:  14.01.2023_20-18-52.jpg
Views: 538
Size:  97.0 KBName:  14.01.2023_20-19-07.jpg
Views: 537
Size:  97.6 KBName:  14.01.2023_20-19-44.jpg
Size:  93.9 KBName:  14.01.2023_20-20-16.jpg
Views: 539
Size:  95.7 KBName:  14.01.2023_20-20-39.jpg
Size:  93.7 KBName:  14.01.2023_20-20-46.jpg
Views: 534
Size:  90.5 KBName:  14.01.2023_20-23-09.jpg
Views: 533
Size:  101.6 KBName:  14.01.2023_20-24-26.jpg
Views: 532
Size:  96.7 KB
  • Zuber's Avatar
    Level 5
    @Aaricia
    Hej wszystkim,

Na wstępie chciałbym zaznaczyć, iż przy projektowaniu trochę mnie poniosło i wielką trudnością okazało się umieszczenie całości tylko na 10 screenach😅. Chcę więc tu zaznaczyć, że nie widać na nich wejścia ani toalety na dole. Musicie mi uwierzyć, że się tam znajdują i są w podobnym stylu co reszta domu 😉. Główną intencją, która mi przyświecała to funkcjonalność, wygoda ale także hasło: „Nie samym graniem żyje człowiek”. Chcę też podkreślić, że moja gwiazda gamingu zajmuje się też nagrywaniem treści na najróżniejsze portale takie jak YT oraz regularnie streamuje. Z tego powodu poza funkcjonalnościami gamingowymi nie brakuje również i takich z przeznaczeniem do tworzenia wideo. Jeśli ktoś chce poznać więcej szczegółów dotyczących mojego pomysłu na taki dom to zapraszam do dalszego czytania😉

Teraz przechodząc już do pełnego opisu dla wytrwałych😊:

Zaczynając od dworu to jak widać jest dużo zieleni, ale również niemały podjazd na którym stoi samochód, na co dzień, mojej gwiazdy. (Jest to dokładnie Ford Focus ST, praktyczny ale z pazurem) Przechodząc na tył domu, widzimy piękne kwitnące drzewko pod którym moja gamingowa gwiazda może się relaksować po ciężkich meczach, bo nie zawsze się przecież wygrywa 😉. Znalazło się również miejsce na basen i leżaki, aby po pierwsze było gdzie imprezować ze znajomymi, a po drugie gdzie się schłodzić po długich letnich godzinach spędzonych na graniu.

Obok domu znajduje się również całkiem obszerny garaż. Jako, iż jest to dom gwiazdy gamingu to stać ją na więcej niż jeden samochód i to jeszcze jaki 😉. BMW M4 Competition, Camaro ZL1 1LE oraz Lamborghini Huracan Performante, to są samochody na jakie zasługuje taka gwiazda. W garażu nie zabrakło również miejsca na kawałek przestrzeni do własnego majsterkowania.

Wchodząc do domu, przechodzimy przez niewielki ganek(wspomniałem o nim we wstępie) i wchodzimy do salonu połączonego z kuchnią oraz jadalnią. Miejsce to wspaniale się wpisuje w wspomniane wyżej imprezowanie w gronie znajomych np. przy rozgrywkach e-sportowych bądź klasycznym meczu piłki nożnej. Rzucają się w oczy jednak niewielkie akcenty ze świata gamingu.

Wchodzą po kilku schodkach wchodzimy do kuchni, w której liczy się minimalizm, prostota i wygoda. Moja gwaizda nie ma zamiaru przecież większości czasu spędzić w kuchni 😉. Mimo tego jednak jest też spory stół więc zaproszenie rodziców na kolację nie będzie się wiązać z problemem gdzie usiąść.

Wchodząc na piętro coraz mocniej widać akcenty gamingowe takie jak plakat Batmana, o którym gry(zwłaszcza z serii Arkham) są po prostu niesamowite. Są tam również plakaty filmowe jednak są słabo widoczne przez kąt zdjęcia ☹. Ale uwagę może przykuć kanapa i ściana za nią. Jest to idealny kadr do różnego rodzaju materiałów do nagrywania. Moja gwiazda jest też twórcą treści internetowych, więc TikTok, YouTube i Twitch nie mu obce, a takie miejsce bardzo przyda.

Teraz przyszedł czas na serce domu gracza, jego jaskinię, jego centrum operacyjne, na … jego pokój. Z oczywistych rzeczy to jest oczywiście gotowe stanowisko, aby w każdej chwili można było włączyć streama. Jest również łóżko i trochę książek obok. Telewizor z konsolą i solidnym nagłośnieniem oraz kilka plakatów. Z mniej oczywistych rzeczy znajduje się tam też strefa chillout, Stefan i Artem, czyli odpowiednio roślinka w doniczce kotka i drzewko na głośniku 😉.

Zbliżając się już do końca widać poza już opisanymi pokojami, główną łazienkę w stylu modern, pokój gościnny z mocnymi akcentami gamingowymi oraz profesjonalne studio do nagrań wraz z green screanem, kamerami i pełnym oświetleniem.

Name:  1.jpg
Views: 553
Size:  97.8 KB
    Name:  2.jpg
Views: 541
Size:  98.0 KB
    Name:  3.jpg
Views: 538
Size:  97.7 KB
    Name:  4.jpg
Views: 535
Size:  91.6 KB
    Name:  5.jpg
Size:  92.9 KB
    Name:  6.jpg
Size:  90.3 KB
    Name:  7.jpg
Views: 531
Size:  94.6 KB
    Name:  8.jpg
Views: 531
Size:  94.6 KB
    Name:  9.jpg
Views: 529
Size:  97.6 KB
    Name:  10.jpg
Views: 530
Size:  98.5 KB
  • Dusia211121's Avatar
    Level 2
    Dom dla prawdziwego TOP gracza? Żaden problem! Znajdziesz tu wszystko czego potrzeba, by rozwijać swoje umiejętności i żyć po królewsku! Zacznijmy od ogrodzonego basenu z prywatną plażą - piasek prosto znad OCEANU !! W pokoju sypialno-gamingowym znajdziemy łóżko w dość ciekawym, nowoczesnym stylu, dwa stanowiska komputerowe gdybyś miał ochotę pograć z kolegą, kolekcję Twoich ULUBIONYCH PLAKATÓW Z GIER, matę taneczną, regały i duży stół na wystawę Twoich ulubionych gadżetów zgromadzonych na przestrzeni lat grania w KOSMICZNE gry!!! Salon dość minimalistyczny, ale czego więcej chcieć? Ogromny TV do grania i GIGANTYCZNE głośniki, w których usłyszysz nawet najmniejszy szelest w krzakach podczas szukania swoich przeciwników! Do tego kolekcja plakatów, dywan i wygodna sofa. Znajdziesz też stolik na kawę, której pijesz dużo, sądząc po tym, że całą noc nawalasz w gry! Kuchnia zawiera pełne wyposażenie! Najlepsza lodówka, żebyś mógł schłodzić porządnie twoje napoje, mikrofala, bo i tak raczej nie będziesz mieć czasu na gotowanie, barek by wszamać coś z kolegami i oczywiście EKSPRES DO KAWY, by mieć pełno energii. Może owocka? Przynajmniej są zdrowe. Łazienka po królewsku, możesz się odprężyć w narożnej wannie z masażem, czy przejrzeć się w lustrze, żeby przypadkiem nie wyjść na imprezę z worami pod oczami po całonocnym maratonie grania! Hmm.. Spójrzmy na cały dom. Taras ogrodzony żywopłotem, z leżakiem do odpoczynku i ogromny taras na dachu! Sąsiad pozazdrości takiego słonia z krzaczka, ławeczek do relaksu i oczywiście HIT tego domu bez którego się nie obejdzie - grill, barek do drinków i stół z ławkami, by każda letnia impreza ze znajomymi kończyła się na pysznym jedzeniu w towarzystwie rozgwieżdżonego nieba. Idealny dom dla Ciebie? Wpadaj GRACZU!!!
    Name:  Zrzut ekranu_20230114_233643.jpg
Views: 357
Size:  95.8 KBName:  Zrzut ekranu_20230114_233825.jpg
Views: 354
Size:  71.6 KBName:  Zrzut ekranu_20230114_233946.jpg
Views: 353
Size:  62.5 KBName:  Zrzut ekranu_20230114_234009.jpg
Views: 360
Size:  38.9 KBName:  Zrzut ekranu_20230114_234049.jpg
Views: 354
Size:  49.3 KBName:  Zrzut ekranu_20230114_234123.jpg
Views: 351
Size:  37.9 KBName:  Zrzut ekranu_20230114_234237.jpg
Views: 349
Size:  90.9 KBName:  Zrzut ekranu_20230114_234255.jpg
Views: 349
Size:  74.8 KBName:  Zrzut ekranu_20230114_233415.jpg
Views: 357
Size:  55.9 KB
  • Xim090's Avatar
    Level 6
    Witam wszystkich zainteresowanych!

Po kilku godzinach zastanawiania się i potem tworzenia w końcu mogę z dumą przedstawić i mój projekt w tym konkursie😁

Postawiłam w nim na połączenie ze sobą: minimalizmu, otwartych przestrzeni oraz na oddzieleniu przestrzeni „roboczej” od codziennej, bo przecież gry to nie wszystko co można z życia wyciągnąć. Jednak jak to na dom gracz przystało, klimat musi być zachowany w mniejszym bądź większym stopniu.
    😊

Po przekroczeniu progu dostrzec możemy jadalnię, kuchnię oraz salon przystosowany zarówno dla maniaków kina jak i dla fanów konsol. Tak jak wspominałam dodatków związanych z grami nie może zabraknąć dlatego na ścianie zobaczyć możemy plakaty z serii gier Mass effect. Parter jest przestronny przez co bardzo dobrze sprawdzi się jako przestrzeń do spotkań z większym lub mniejszym gronem znajomych. Z części jadalnej możemy przejść na ogród, gdzie również znajduję się miejsce do długich rozmów w dobrym towarzystwie(zważywszy na to, że w pobliżu stoi grill), jak i na wypicie porannej kawy przed rozpoczęciem strema. Natomiast na długie letnie wieczory gdyby rozgrywki wyjątkowo nie szły po myśli naszej gwiazdy czeka zielona trawa, basen oraz wygodne leżaki.
    😎

Po wejściu na pierwsze piętro ukazuję nam się mały zakątek czytelniczy(bo przecież porywające akcje nie dzieją się tylko w grach lub na ekranach telewizorów) wraz z widokiem na ogród, obok którego znajduję się ubikacja. Następnie przejść możemy do jaskin naszego gamera w której znajduję się jeden z dwóch kadrów do filmów, stanowisko oraz niezbędna mała lodówka wraz ze stojakiem na napoje aby wszystko co ważne i niezbędne do przeżycia było pod ręką. Idąc w głąb korytarza natknąć się możemy na kolejny kadr w którym znajduję się wygodna dla nagrywającego kanapa oraz plakaty z gier kolejno Halo 5 oraz Tomb Rider. Następnie przejść możemy do sypialni w której także nasza gwiazda pokusić się może o nagranie krótkiego filmiku np. na TikToka czy Instagrama.

Tak jak wspominałam na początku myślą przewodnią mojego projektu było to aby zapewnić gwieździe różnorodne miejsca do nagrywania ale w tym wszystkim zachować przestrzeń w której będzie mogła się od tego odciąć.
    Name:  1.jpg
Views: 504
Size:  97.9 KB
    Name:  2.1.jpg
Views: 503
Size:  94.4 KB
    Name:  2.jpg
Views: 500
Size:  88.2 KB
    Name:  3.jpg
Views: 503
Size:  86.3 KB
    Name:  4.1.jpg
Views: 501
Size:  92.6 KB
    Name:  5.jpg
Views: 499
Size:  93.0 KB
    Name:  6,1.jpg
Views: 497
Size:  81.5 KB
    Name:  6.jpg
Size:  91.4 KB
    Name:  7.jpg
Size:  93.6 KB
    Name:  8.jpg
Views: 500
Size:  84.1 KB
  • foremkaaaa's Avatar
    Level 2
    Dom Gamingowej Gwiazdy, który zaprojektowałam to dom w którym główną funkcję pełni sypialnia. Można ją podzielić na 3 strefy - strefę pracy, strefę przygotowań oraz strefę relaksu. W strefie pracy znajduje się oczywiście biurko z komputerem, mikrofon, dodatkowe lampy, aparat itd, to właśnie w tym miejscu nasza gwiazda spełnia najwięcej czasu. Tuż obok tej strefę znajduje się strefa przygotowań, w której znajduje się duże lustro, toaletka, ubrania i buty - to właśnie tutaj Nasz gwiazda przygotowuje się na różne live. Po ciężkim dniu przechodzi do strefy relaksu, gdzie znajduje się łóżko, kominek, szafa i kanapa. Wszystko to oddzielone jest parawanem by zachować komfort. W danym pomieszczeniu można zauważyć także kartony położone na ziemi, są to paczki, które czekają na tak zwany unboxing :D
    Toaleta znajduje się od razu przy sypialni, żeby być jak najbliżej miejsca pracy. Toaleta jest nieduża, bardzo klasyczna.
    Wychodząc na korytarz możemy dostrzec kanapę ,a także rośliny, które nadają temu domu uroku. Kuchnia jest bardzo duża i przestrzenna, znajduje się w niej barek, duży stół oraz kanapa i telewizor.
    W ogrodzie znajduje się basen, który świetnie sprawdzi się po ciężkim dniu pracy :)

Name:  sims10.jpg
Views: 410
Size:  93.6 KBName:  SIMS9.jpg
Views: 413
Size:  87.9 KBName:  SIMS7.jpg
Views: 412
Size:  95.6 KBName:  SIMS6.jpg
Views: 411
Size:  86.6 KBName:  SIMS5.jpg
Size:  89.6 KBName:  SIMS4.jpg
Views: 415
Size:  84.7 KBName:  SIMS3.jpg
Views: 413
Size:  86.7 KBName:  SIMS2.jpg
Size:  89.8 KBName:  sims.jpg
Size:  95.8 KB
    Attached Images Attached Images  
  • Juliarex's Avatar
    Level 1
    @Aaricia Witam

Mój dom wymarzonej gwiazdy jest w stylu nowoczesnym oraz unikalnym.
    postanowiłam dać kilka pięter aby zapewnić większą swobodę oraz komfort.

Name:  Zrzut ekranu 2023-01-15 173226.jpg
Views: 406
Size:  72.4 KBName:  Zrzut ekranu 2023-01-15 173102.jpg
Views: 461
Size:  90.1 KBName:  Zrzut ekranu 2023-01-15 173102.jpg
Views: 461
Size:  90.1 KBName:  Zrzut ekranu 2023-01-15 173249.jpg
Views: 408
Size:  71.6 KBName:  Zrzut ekranu 2023-01-15 173506.jpg
Views: 403
Size:  78.0 KBName:  Zrzut ekranu 2023-01-15 173410.jpg
Views: 402