/

Konkurs zakończony! - Przedstaw swoje drugie oblicze! Twoja szansa na zaprojektowanie własnej naklejki z ilustratorem Marvela @SalvaEspin

• 55
    Odpowiedzi
  • 3882
    Wyświetlenia
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Name:  Sticker_Scatter copy.jpg
Views: 1083
Size:  90.0 KB

Ekscytująca wiadomość dla społeczności graczy Legion EMEA! Legion łączy siły z utalentowanym rysownikiem komiksów i projektantem gier @SalvaEspin, aby uczcić podwójne życie, które prowadzimy jako gracze.

Zwykli ludzie za dnia, ale czarnoksiężnicy i wojownicy nocą! W swoich badaniach Lenovo Legion odkryło, że ponad połowa (52%) graczy identyfikuje się ze swoim internetowym alter-ego bardziej, niż ze swoją prawdziwą tożsamością. Wiem, że w naszej społeczności jest wielu użytkowników, którzy utożsamiają się z tą dwoistością - ja na pewno! Nie ma lepszego uczucia niż pokonanie wrogów za pomocą magicznego zaklęcia po długim dniu w pracy 💫

Aby uczcić nasze gamingowe alter ego, nasze drugie oblicze, @SalvaEspin stworzył kolekcję 5 limitowanych naklejek, które łączą świat online i offline, i są idealne do umieszczenia na Waszych gamingowych laptopach Lenovo.

Ale to nie wszystko, mamy szansę pomóc w zaprojektowaniu kolejnej!

--------

Co możecie wygrać?

Jeśli Wasz projekt naklejki okaże się zwycięski, wygracie:

• 1-godzinną prywatną sesję coachingową z @SalvaEspin, profesjonalnym artystą komiksowym i projektantem gier, aby zobaczyć, jak Wasz projekt powstaje w profesjonalny sposób.
    • Zwycięski projekt, po profesjonalnym wykonaniu, zostanie następnie opublikowany w kanałach społecznościowych Społeczności Legion Gaming
    • Wyślemy Wam również zestaw 5 oryginalnych naklejek Second Skin zaprojektowanych przez Salvę Espína
    • Zwycięzca otrzyma również laptop Lenovo Legion 🎉

Jak wziąć udział?

Aby mieć szansę na wygraną, wystarczy przesłać swój projekt 'drugiego oblicza' odpowiadając na ten wątek! Salva wybierze swojego faworyta i będzie z nim pracował nad przekształceniem jego projektu w gotową postać komiksową.

Pamiętajcie, aby zawrzeć w swoim projekcie wszystkie szczegóły, które czynią Was wyjątkowymi, i puścić wodze fantazji - w końcu projektujecie własną postać!

Ten konkurs jest przeznaczony wyłącznie dla użytkowników naszej społeczności Lenovo Legion Gaming! Dla inspiracji możecie obejrzeć niektóre prace Salvy tutaj!

Nie możemy się doczekać Waszych projektów!

Attached Images Attached Images
    Last edited by Aaricia; 26-01-23 at 16:22.
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • 55 Odpowiedzi

• 4r3k's Avatar
    Level 3
    @Aaricia Mam krótkie pytanie, czy ta nagroda jest tylko dla uczestników z Polski, czy wygrywa jedna osoba ze wszystkich krajów? Widziałem oryginalny post na angielskojęzycznej stronie i się zastanawiam jak to wygląda.
  • sralsei's Avatar
    Level 3
    Trochę pomyliłem formę i zamiast po prostu narysować "mnie" narysowałem naklejkę ze mną, ale myślę że trochę mnie widać więc będzie w pyteName:  Bez nazwy-1 — Odzyskano.jpg
Views: 868
Size:  71.5 KB
  • utd006's Avatar
    Level 7
    A ja póki co poproszę o bardziej obszerne wyniki tych badań, bo chętnie odwołałbym się do nich w pracy zaliczeniowej 😏
  • Jeremi's Avatar
    Level 11
    Name:  9C374898-6AC9-4004-8CA5-28A2DC80D5E5.jpg
Views: 776
Size:  77.1 KBMój odkrywczy charakter czyni mnie wyjątkowym podczas grania. Umiem dostrzec ukryte rzeczy.
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Aaricia Mam krótkie pytanie, czy ta nagroda jest tylko dla uczestników z Polski, czy wygrywa jedna osoba ze wszystkich krajów? Widziałem oryginalny post na angielskojęzycznej stronie i się zastanawiam jak to wygląda.

@4r3k zwycięzca będzie wybrany spośród uczestników ze wszystkich społeczności 🙂
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @sralsei @Jeremi dzięki za zgłoszenia! 😊
    @Jeremi Twoje zgłoszenie było podwójne, widać utknęło w naszym filtrze antyspamowym, zostawiłam tylko jedno 👍
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    A ja póki co poproszę o bardziej obszerne wyniki tych badań, bo chętnie odwołałbym się do nich w pracy zaliczeniowej 😏

@utd006 obawiam się, że są ściśle tajne 😁 😎
  • Jeremi's Avatar
    Level 11
    Dziękuję 👍 Tak ponieważ myślałem, że nie przeszło.
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Do tej pory otrzymaliśmy kilka wspaniałych zgłoszeń konkursowych! Odrobina inspiracji dla wszystkich, którzy wciąż tworzą swoje prace: @SalvaEspin podzielił z nami informacją o swoim procesie twórczym i pokazał kilka wstępnych szkiców projektów Second Skin!

Pamiętajcie, że wciąż jest czas na wzięcie udziału - zgłoście swoją pracę odpowiadając na ten wątek do 26 stycznia 2023 roku 🙂