/

Świąteczny Konkurs Lenovo Legion 🎄

• 26
    Odpowiedzi
  • 4240
    Wyświetlenia
  • Albundie's Avatar
    Level 19
    Czesc Aricia

Zawiodlas mie, wygralem konkurs "kto odgadnie gdzie bylam na wczasach" i nie dostalem nagrody...
    Obiecalas za to konkurs z niespdzianka i co? Czytam w regulaminie, ze tylko dla warszawiakow.
    To niesprawiedliwe, a tak chcialem wygrac kubeczek do kawy.

Tak na osobnosci, odgadnac gdzie bylas nie bylo trudne:
    Idzie sie do Google Foto, tam klika sie na szukanie fotografii, potem wskazuje sie na jej miejsce
    i Google pokazuje mnostwo takich samych zdjec...
    Ja bylem dokladnie po drugiej stronie polwyspu, na wyspie Ko Samuj.

Pozdrawiam i zycze przyjemnaj zabawy

Wesolych Swiat
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @KRiS7 próbowałam edytować Twój post, tak aby gif się wyświetlał, niestety też pojawia mi się szare pole. Dodałam więc obrazek, tak aby było widać Twoją pracę - mamy także link, więc możemy zobaczyć oryginał :)
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Czesc Aricia

Zawiodlas mie, wygralem konkurs "kto odgadnie gdzie bylam na wczasach" i nie dostalem nagrody...
    Obiecalas za to konkurs z niespdzianka i co? Czytam w regulaminie, ze tylko dla warszawiakow.
    To niesprawiedliwe, a tak chcialem wygrac kubeczek do kawy.

Tak na osobnosci, odgadnac gdzie bylas nie bylo trudne:
    Idzie sie do Google Foto, tam klika sie na szukanie fotografii, potem wskazuje sie na jej miejsce
    i Google pokazuje mnostwo takich samych zdjec...
    Ja bylem dokladnie po drugiej stronie polwyspu, na wyspie Ko Samuj.

Pozdrawiam i zycze przyjemnaj zabawy

Wesolych Swiat

@Albundie obawiam się, że jedynie osoby zamieszkałe na terytorium Polski mogą wziąć udział w tym konkursie - może jednak posiadasz w Polsce krewnych lub znajomych, którzy zechcą zrobić Ci niespodziankę, i spróbują wygrać dla Ciebie prezent? ;)
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @KRiS7 mojemu koledze @Wersus udało się edytować Twój wpis, teraz gif wyświetla się w całej okazałości :)
  • zbogm's Avatar
    Level 1
    Wesołych i zdrowych świąt!

Name:  Świąteczny Konkurs Lenovo Legion 🎄.jpg
Views: 260
Size:  83.3 KB
  • TrineAartje's Avatar
    Level 8
    Wesołych świąt :)
    Name:  LegionSarkaczekanaprezentylol.jpg
Views: 202
Size:  92.3 KB
    .. trochę mnie poniosło 😅
  • puninup's Avatar
    Level 3
    Name:  Choinka-LEGION.jpg
Views: 197
Size:  89.1 KB
    Wesołych Świąt!

---
    PS. @Aaricia wydaje mi się, że regulamin konkursu nie jest tożsamy z regulaminem konkursu na stronie facebook. Zgodnie z regulaminem moja praca nie bierze udziału w konkursie, ponieważ nie została opublikowana na portalu facebook. Cytat z regulaminu:

§1-4. Konkurs prowadzony jest na terenie Rzeczypospolitej Polskiej, za pośrednictwem profilu Lenovo Legion Polska w serwisie http://facebook.com, znajdującego się pod adresem https://www.facebook.com/LenovoLegionPolska;

§2-1. W celu wzięcia udziału w Konkursie Uczestnik powinien w czasie jego trwania spełnić łącznie warunki określone w Regulaminie, w szczególności:
    a. zapoznać się z zasadami uczestnictwa w Konkursie i Regulaminem Konkursu;
    b. posiadać aktywne i zweryfikowane konto w serwisie http://facebook.com;
    c. wykonać zadanie konkursowe pod wpisem konkursowym opublikowanym na profilu w serwisie społecznościowym z punktu §1-4.

Czy osoby publikujące swoje prace na tym forum nie powinny to zrobić również na profilu facebook, żeby zadośćuczynić regulaminowi?
  • Kempes7475's Avatar
    Level 4
    Name:  Choinka-LEGION.jpg
Views: 197
Size:  89.1 KB
    Wesołych Świąt!

---
    PS. @Aaricia wydaje mi się, że regulamin konkursu nie jest tożsamy z regulaminem konkursu na stronie facebook. Zgodnie z regulaminem moja praca nie bierze udziału w konkursie, ponieważ nie została opublikowana na portalu facebook. Cytat z regulaminu:

Czy osoby publikujące swoje prace na tym forum nie powinny to zrobić również na profilu facebook, żeby zadośćuczynić regulaminowi?

Proszę o doprecyzowanie tej kwestii przez Admina - zareagowałem na prywatną wiadomość - nie wdawałem się w regulamin. Konto na FB mam ale nie korzystam, a więc nie wiem czy mam sobie jakąś nadzieję robić czy też wszelką porzucić :)
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @puninup @Kempes7475 regulamin już skorygowany - prace zamieszczane w społeczności jak najbardziej są brane pod uwagę, nie ma konieczności zamieszczania ich dodatkowo na Facebooku :) @puninup dziękuję za dokładne sprawdzenie i zwrócenie uwagi ☺

Tagi tego wątku

View Tag Cloud