/

Styczniowa Tabela Medalowa Zawodów Legion 🥇

• 27
    Odpowiedzi
  • 1514
    Wyświetlenia
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    @GoLLuM13 na jakie gry czekasz na społeczności? W styczniu w nic nie graliśmy. A ty zagrałeś tylko raz. Czy to kwestia gier czy czasu? Może @Aaricia przekona zespół i zagramy w Rubber Bandits? Albo jak nie przekona to zagramy w Forza czy Fall Guys? Jeśli mogę zapytać to ile masz lat?

- - - Updated - - -

Lata wyślij w wiadomości prywatnej
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • Sinber's Avatar
    Level 40
    Ciekawie się tutaj dyskusja rozwinęła. Zgadzam się z @GoLLuM13 , jesteśmy tutaj by dobrze się bawić czy to przez gry razem w grupie czy przez samą konwersację ( co ja osobiście preferuję ) W jakimś stopniu rywalizacja też jest potrzebna, gdyż ona daje motywację do wyznaczania co nowych celów. Pamiętajmy jednak, że rywalizacja to nie wszystko i miejsce w tabeli nie jest najważniejsze. Tamta społeczność ma rozgadanych członków, to bardzo dobrze, tworzą się relacje między ludzkie dzięki forum Lenovo Legion, a to zawsze powód do dumy. My w cale nie jesteśmy gorsi jako Polska społeczność, myślę że @Aaricia jest z nas dumna za osiągnięcie 3ciego miejsca, ale wierzę że i z 4..5 była by dumna. :) Rozpisałem się.. Pozdrawiam 😉
  • GoLLuM13's Avatar
    Level 52
    @Echelon Może to nieporozumienie, ale po co mówić o oszustach? Po co oznaczać ludzi, aby wiedzieć, czy widzieli wiadomość, czy nie? Po co oznaczać ich w celu uzyskania odpowiedzi? Więc powiedz mi
    Albo, jak powiedziałem, może to tylko mój tłumacz i zaszło nieporozumienie 😊
    W każdym razie, nie dyskutujmy już więcej na ten temat, dobrze 😉

Witaj @TrendaTen 👋 tak, przegapiłem niektóre wieczory z grami, nawet gdybym chciał dołączyć, to tylko kwestia czasu, na przykład gdy samochód nie chce się uruchomić, a ja jestem daleko od domu 🤣
    Niezależnie od tego, czy gramy w strzelankę (taką jak Rainbow Six lub Overwatch), czy w coś bardziej relaksującego, jak Fall Guy, wszystko mi pasuje, dopóki mam grę, naprawdę liczy się dla mnie gra ze społecznością
    [EDIT] Prawie zapomniałem, jak na swój wiek, niedawno skończyłam 36 lat [/EDIT]

Zgadzam się z tobą @Sinber możemy być konkurencyjni, ale bądźmy zdrowi.
    I mogę potwierdzić, że @Aaricia jest cudowną osobą (podobnie jak inne), niezależnie od tego, czy jesteś w zarządzie, czy nie, będzie dumna z każdego członka społeczności.
    Jak mówimy, liczy się nie cel, ale droga do niego
    Tag me to be sure I see the answer and reply to you / Taguez moi pour être sûr que je vois la réponse et vous réponde en retour
    Most of my writings in no particular order (mostly in French) / La plupart de mes écrits sans ordre particulier
    >> HERE/ ICI <<

• Saka's Avatar
    Level 52
    @Sinber @GoLLuM13 Słuszne słowa. Te punkty i miejsca w tabelce to tylko numerki. Liczy się fakt, że są aktywne społeczności, gdzie ludzie dyskutują na temat gier, wydarzeń związanych z grami i graniem, a czasem też różności.

Edit: Wydało mi się dziwne, że nie dostałam żadnej odznaki za wieczór gier w styczniu, sprawdziłam DM na Discordzie i faktycznie brałam udział w Gartic Phone 18. stycznia. No ale nieistotne.
    Unamused Snarktooth. Advocate for hearing loss & accessibility. Person, friend and a terrible/terrific* artist.
    *delete as appropriate
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @GoLLuM13 @Echelon @Saka @Sinber @TrendaTen widzę, że styczniowa tabela wywołała ożywioną dyskusję 😊 Na początku chciałam podziękować Wam za miłe słowa względem mnie, no i oczywiście, że jestem z Was dumna, niezależnie od tego, które mamy miejsce 🤗

Zgadzam się też z tym, że mimo powiadomienia osoby nie mówiące po polsku nie mają obowiązku interakcji, wiem, że może to być ciężkie, sama czasem zaglądam do arabsko-języcznej społeczności i nawet tłumacz Google nie do końca pomaga 🙈 Dlatego też tym bardziej podziwiam @GoLLuM13 za wytrwałość w polskich konwersacjach 😀

A tak naprawdę to najbardziej liczy się miła atmosfera i ciekawe dyskusje z sympatycznymi ludźmi, mile spędzony czas na wspólnym graniu czy też pisaniu - także niezależnie od miejsca i ilości zdobytych punktów, pamiętajmy o tym, żeby dobrze się bawić, miło spędzać czas i szanować siebie wzajemnie 🤗
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    @Aaricia ja bym sprecyzował, że nikt nie ma obowiązku interakcji. Chociaż bariera językowa może być problemem samym w sobie. To jak wspomniałaś jesteśmy tu dla atmosfery i dyskusji i (póki co 🤣) nie ma obowiązku odpowiadania na zaczepki 🤣
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • GoLLuM13's Avatar
    Level 52
    Dziękuję @Aaricia 😊 powiedzmy, że oboje podziwiamy każdego z nas za coś 😛
    Tag me to be sure I see the answer and reply to you / Taguez moi pour être sûr que je vois la réponse et vous réponde en retour
    Most of my writings in no particular order (mostly in French) / La plupart de mes écrits sans ordre particulier
    >> HERE/ ICI <<