/

KONKURS - Gaming Spot - wygraj wyposażenie pokoju gamingowego 🖥️

• 370
    Odpowiedzi
  • 32574
    Wyświetlenia
  • Jacek355's Avatar
    Level 1
    Chciałbym bardzo wygrać ten zestaw, by grać w swoje ulubione gry. Na granie w gry teraz nie pozwala mi sprzęt, który jest po prostu za słaby na np. Farminga Simulatora 22, czy na The Huntera. Tam potrzebne są większe wymagania niż posiada to mój komputer
  • Kuba347's Avatar
    Level 1
    Cześć,
    Jestem Kuba mam 18 lat za miesiąc już 19. Skończyłem właśnie liceum, teraz czas wybrać się na studia. Przygotowania do matur wymagały ode mnie mnóstwa wyrzeczeń i poświęceń między innymi zrezygnowania z gier. Jednak mam przed sobą najdłuższe wakacje życia !!! Więc chciałem powrócić do mojego hobby. Jednak mój sprzęt na to mi nie pozwala, duże nakłady finansowe rodziców związane z przeprowadzką sprawiły że wszystko muszę sobie kupować sam. Uwielbiam również spędzać czas ze znajomymi więc narazie każdy zaoszczędzony grosz wydaje na wyjścia z nimi. Chciałbym się podjąć pracy dodatkowej jednak pomoc przy opiece 5 letniego brata nie ułatwia sprawy.
  • Damienek098's Avatar
    Level 1
    Szanowni Jurorzy Konkursu,

Dlaczego to właśnie do mnie powinien powędrować ten odjazdowy zestaw gamingowy? Otóż, jestem osobą, dla której świat gier komputerowych jest czymś więcej niż tylko rozrywką. To dla mnie pasja, forma wyrazu i niesamowite źródło inspiracji.
    Przede wszystkim, jestem oddanym graczem, który szuka nie tylko rozrywki, ale również wyzwań intelektualnych. Wirtualny świat gier jest dla mnie miejscem, gdzie mogę odkrywać nowe światy, wcielać się w różne role i eksperymentować z różnymi strategiami. Ten odjazdowy zestaw gamingowy pozwoliłby mi jeszcze bardziej zanurzyć się w tę niezwykłą rzeczywistość, oferując wysoką jakość grafiki, dźwięku i interakcji, które sprawią, że doświadczenie gry stanie się jeszcze bardziej realistyczne.
    Ponadto, jako twórca treści gamingowych, wiedza i umiejętności, które posiadam, mogą przekładać się na inspirujące i przyjemne treści, które mogę dostarczać innym. Ten zestaw gamingowy dodałby nowe możliwości do mojej twórczości, pozwalając mi tworzyć jeszcze bardziej dynamiczne i atrakcyjne materiały, które mogą zainteresować i zabawić moją społeczność.
    Dodatkowo, jestem osobą, która ceni wartość społeczności gamingowej. Przez lata zbudowałem relacje z innymi graczami, zarówno online, jak i offline. Ten odjazdowy zestaw gamingowy pozwoliłby mi wzmocnić te więzi, uczestniczyć w turniejach, streamować rozgrywki na żywo i tworzyć wspólne wspomnienia z innymi pasjonatami gier.
    Wreszcie, jestem przekonany, że ten odjazdowy zestaw gamingowy mógłby pomóc mi rozwijać umiejętności strategiczne, kreatywne myślenie i refleks, które są niezbędne nie tylko w grach, ale również w życiu codziennym. To narzędzie, które zapewniłoby mi nie tylko świetną zabawę, ale również rozwój osobisty.
    Dlatego właśnie uważam, że ten odjazdowy zestaw gamingowy powinien powędrować do mnie. Będę wykorzystywać go z pasją, kreatywnością i wdzięcznością, tworząc wyjątkowe i inspirujące treści, ciesząc się każdą chwilą spędzoną w wirtualnym świecie gier.

Dziękuję za uwagę i szansę wzięcia udziału w tym konkursie.

Pozdrawiam
  • WhiteDecim's Avatar
    Level 4
    @Aaricia hej yo szefy, ja w sprawie konkursu. Miło by było wygrać z powodu, że dopiero co zakończyłem pisać maturki i w sumie dobrze mi nawet poszły w większości. Wyżej wymieniony sprzęt na pewno pomógłby mi w dużym stopniu rozpocząć tak zwane "Dorosłe życie" i zwiększyło moje perspektywy na np. rozwijanie się w kierunku granie na wyższym poziomie bądź np. streamowanie co mnie zawsze ciekawiło i byłem tym zainteresowany. Również zacząłem swoją przygodę z pisaniem książek o tematyce fantastycznej bądź cyberpunkowej w czym ten zestaw oczywiście by mi także pomógł, nie mówię że osiągnę sukces w tej dziedzinie jednak zdecydowanie jest to moje hobby a to jest najważniejsze i wtedy o nie mógłbym być spokojniejszy. Pozdrawiamy wszystkich i życzę Powodzonka :D Cieszcie się każdą chwilą yooo <3
  • MMIKE's Avatar
    Level 3
    @Aaricia Od zawsze coś mnie ciągnęło do świata gier, niesamowite światy, przejmujące historie i postacie, które często reprezentowały to co w człowieku najlepsze. Jakiś czas temu miałem okazję wysłuchać wykładu poświęconego szeroko pojętej popkulturze. Motywem przewodnim ów wykładu były co prawda seriale, ale znalazło się też przysłowiowe "pięć minut", które wykładowczyni poświęciła grom komputerowym, nazywając je swoim "planem na emeryturę". Jej ekspresja zachwytu gamingiem była bardzo zaraźliwa, do tego stopnia, że pomyślałem, że bardzo chciałbym wprowadzić w ten świat również swoich domowników, a wyposażenie gamingowego pokoju na pewno mi w tym pomoże. Właśnie dlatego uważam, że ten zestaw powinien trafić do mnie.

Pozdrawiam :)
  • jultan's Avatar
    Level 2
    Z takim sprzętem nawet nie potrafię sobie wyobrazić co mogłabym na nim robić. Na pewno spełniłabym swoje marzenie o założeniu swojego kanału na Youtube i Twitch, gdzie mogłabym prowadzić streamy. Obecny komputer mi na tego nie ułatwia.
    Tak sobie myślę, że zabrałabym wyposażenie na jakąś wycieczkę. Ciężko by się było zabrać ale dałabym radę. Rozstawiłabym sprzęt na plaży i rozegrała partyjkę szachów z każdym kto by chciał. Ale to już plany raczej na przyszłość.
    No i przede wszystkim w końcu działały by mi Simsy 3. Obecnie nie mogę grać swoją wielopokoleniową rodzinką :(
    Jeszcze jedno - sprzęt umożliwiłby mi rozpoczęcie kariery muzycznej. Dzięki jemu mogłabym zacząć produkować swoje własne piosenki, bądź produkować dla innych.
    Dziękuję bardzo za ten wspaniały konkurs i życzę wszystkim powodzenia! Miłego dnia i pamiętajcie o uśmiechu :)
  • Mmmssss's Avatar
    Level 1
    @Aaricia ja trochę z innej bańki. Lubię grać w różnego rodzaju gierki, lecz im człowiek starszy tym ma mniej czasu. Pracuje jednocześnie studiując zaocznie. Uzywalbym zestawu nie tylko dla rozrywki ale rowniez do rozwijania pasji/umiejętności w rysowaniu 3d.
    Taki zestaw sprawiłby wiele radości, uśmiechu i satysfakcji, również z pierwszej wygranej w konkursie w życiu. 🤗
  • rewusiek's Avatar
    Level 1
    @Aaricia dzien dobry, ja uwazam ze powinienem zgarnac ten zestaw, bo mam remont domu i teraz kasy nie ma zbytnio na taki sprzecik, a przydalby sie. moj laptop jest stary i ledwo dzwiga przegladarke xd wiec no nie powiem ze nie.
  • Wik's Avatar
    Level 1
    @Aaricia brakuje mi porządnego sprzętu tak na prawdę to w ogóle nie mam komputera chciałbym w końcu grać z kolegami i nie być wyzywany z tego powodu
  • Gessy's Avatar
    Level 1
    Oj wzięłabym wszystko, moje krzesło na którym obecnie urzęduje zostało skradzione z salonu moich rodziców xD Niestety poprzednie już się do niczego nie nadawało, więc gdybym wygrała oni by odzyskali swoją własność a ja w końcu bym miała coś porządnego. Biurko niestety jest za małe, czasem jak myszką śmigne to zwalam wszystko, ale jak się człowiek wczuje to niestety muszą być jakieś straty w rzeczach. Słuchawki z chęcią zastąpiłabym czymś konkretnym, bo te moje od telefonu powinny już dawno dostać bana na życie. (Chociaż i tak ledwo dychają) Mój sprzęt nie zezwala mi na granie w nowe produkcje, zostaje tylko płacz podczas oglądania strimerów, ale i tak oddaje szacunek mojemu Legionowi Lenovo, staruszek bardzo mi pomaga w ciężkich dniach.
    Liczko ma gładkie i mowę kwiecistą, czarci ten pomiot z naturą nieczystą...