/

Problem z rozszerzeniem gwarancji zakupionym na elenovo.pl - sprzedają klucze aktywacyjne, których nie mają na stanie.

• 22
    Odpowiedzi
  • 3488
    Wyświetlenia
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Saka gdybyś zmieniła zdanie i były jakieś problemy, daj proszę znać 😊
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • cezzary22's Avatar
    Level 5
    @cezzary22 @neoXs dziękuję Wam za informacje i cieszę się, że sprawy ruszyły do przodu. W takim razie czekamy 🤞

@Aaricia Sprawę można uznać za zakończoną. Od momentu Twojej ostatniej interwencji sprawy ruszyły z kopyta.
    Dostałem zwrot kosztów za źle dobrany przez konfigurator na stronie elenovo.pl typ rozszerzenia gwarancji.

Dodatkowo ktoś z elenovo.pl zaczął odpowiadać na emaile praktycznie z dnia na dzień i dopasował rozszerzenie gwarancji pasujące do mojego systemu (nawet podesłał link do oferty rozszerzenia, której normalnie nie znajdziecie u nich na stronie sic!)
    Oczywiście mój system już zdążył wpaść na okres poza gwarancją więc ktoś z elenovo.pl skontaktował się z Lenovo i oni dopisali manualnie to rozszerzenie do mojego systemu.
    Tak więc podsumowując kasa zwrócona, dobrano odpowiednie rozszerzenie, system na gwarancji.

Wielkie dzieki @Aaricia za wsparcie i pomoc 😊

- - - Updated - - -

O kurczę, też mi się kończy gwarancja na moim Legionie. Po przeczytaniu doświadczeń w tym wątku, chyba sobie odpuszczę rozszerzanie. Szkoda mi na to nerwów. 😢
    Chyba najlepiej napisać maila do sklepu, w którym chcesz to kupić, żeby po numerze seryjnym dobrali odpowiednią dla Twojego sprzętu opcję rozszerzenia gwarancji.
    Dopiero wtedy kupuj.
    Możesz spróbować na elenovo.pl. Może po interwencjach @Aaricia panel obsługi klienta zaczął działać normalnie i już normalnie odpisują na maile 🤭
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @cezzary22 wspaniałe wieści, bardzo się cieszę, że wszystko się pozytywnie zakończyło 🤗
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍