/

Zobacz unboxing Legion 7 i 7 Slim!

• 5
    Odpowiedzi
  • 166
    Wyświetlenia
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Cześć wszystkim!

Po oficjalnym zaprezentowaniu urządzeń Legion 7, Unbox Therapy przygotował film prezentujący zarówno Legion 7, jak i Legion 7 Slim, i wyglądają one całkiem nieźle!

Unbox Therapy przedstawia wszystkie specyfikacje, a następnie testuje je, a nawet pokazuje kilka nagrań, na których gra w Overwatch, aby pokazać urządzenia w akcji. Osobiście uważam, że podświetlenie RGB spodu laptopa i klawiszy wygląda rewelacyjnie, ale autor zwraca też uwagę na takie szczegóły, jak bateria o pojemności 99,99 Whr, czyli maksymalnej dopuszczalnej podczas wielu lotów, co oznacza, że te urządzenia są naprawdę przystosowane do podróży.

Jak myślicie, który model wypada najlepiej w tym unboxingu - Legion 7 czy Legion 7 Slim? 😎
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • 5 Odpowiedzi

• DarkSylar's Avatar
    Level 20
    Pierwsze, co mi się rzuciło w oczy to zmiana konstrukcji zawiasów. Myślę, że to wyjdzie na plus. Poprzednia wersja czasami miała luzy oraz zdarzało się, że pękały zawiasy.
    Hardwarowy maniak, tester i kontroler jakości. Magda Gessler elektroniki 🤣
  • Prywatny's Avatar
    Level 52
    @DarkSylar Słyszałem o tych problemach z zawiasami. Mam nadzieją że to nie dotyczy wersji Pro którą posiadam.
    @Aaricia laptopy wyglądają fajnie. Zwłaszcza to podświetlenie robi wrażenie. Nowe podświetlane logo i miejsce na slot karty sd (coś dla fotografów), którego mi trochę brakuje w moim Legionie 5Pro. No i pojemna bateria sprawiająca, że sprzęt jest naprawdę mobilny,
    Starszy Gracz
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @DarkSylar @Prywatny cieszę się, że nowe funkcje i elementy Wam się podobają 🙂Czy jest może coś, co Wam przychodzi do głowy, co chcielibyście zobaczyć w kolejnych produktach Legion w przyszłości?
  • DarkSylar's Avatar
    Level 20
    @Aaricia Na ten moment to chciałbym produkty zobaczyć w sklepach, bo w Polsce Legiony 7 są niedostępne. Co do designu seria Legion mi odpowiada taks samo 5 jak 7. Posiadałem różne laptopy innych firm i Legion najlepiej wypada pod tym względem.
    Hardwarowy maniak, tester i kontroler jakości. Magda Gessler elektroniki 🤣
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Prywatny miło to słyszeć :) Nie posiadam na chwilę obecną informacji, kiedy Legiony 7 pojawią się na polskim rynku, ale gdy tylko uzyskam taką informację, dam Ci znać 🙂