Gra UNLOVED (klucz Steam) za darmo w internetowym sklepie Fanatical

• 2
    Odpowiedzi
  • 51
    Wyświetlenia
  • Prywatny's Avatar
    Level 52
    Name:  Zrzutekranu2024-10-29214316.jpg
Views: 32
Size:  78.8 KB

W internetowym sklepie Fanatical do zdobycia za darmo gra UNLOVED w postaci klucza na platformę STEAM.
    UNLOVED jest oparty na nagradzanym przez społeczność modzie do Doom2 o tej samej nazwie stworzonym przez studio BlueEagle Productions.

https://www.fanatical.com/pl/game/un...j_aid=13212017

"Odbierz swój DARMOWY egzemplarz UNLOVED podczas wyprzedaży FrightFest Fanatical. Po prostu zapisz się na newsletter e-mail i połącz ważne konto Steam, aby zdobyć klucz Steam.

Dodatkowo po sfinalizowaniu zamówienia otrzymasz kupon na 5% zniżki na produkty w sklepie*.

Nie stawiaj czoła horrorowi sam! Połącz siły z maksymalnie 4 graczami - udostępnij tę stronę znajomym i pozwól im dołączyć do przerażającego doświadczenia.

Aby odebrać grę, po prostu dodaj ją do koszyka i kontynuuj realizację zamówienia.

Aby odebrać nagrodę, musisz połączyć ważne konto Steam i zapisać się na adres e-mail Fanatical.

Twoje konto Steam musiało zostać już wcześniej użyte do dokonania zakupu.

Na jedno konto Fanatical można odebrać tylko jeden klucz do gry.
    Promocja obowiązuje do 15 września 2024r."
    Starszy Gracz
  • 2 Odpowiedzi

• Marcelek's Avatar
    Level 46
    Trochę mi przypomina brutalniejszą wersję Serious Sam: The First Encounter. Pamiętam, że dotarłem do final bossa, ale nigdy gry nie przeszedłem.
    There are things in this world that the human mind cannot comprehend.
    Pudding is one of them ❤🍮
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Prywatny nie dość, że gra za darmo, to jeszcze 5% zniżki na inne, dobry deal 😎
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2024 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nową linię produktów Lenovo tutaj 💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍