FireFox kończy 20 lat!

• 11
    Odpowiedzi
  • 98
    Wyświetlenia
  • Marcelek's Avatar
    Level 46
    @Aaricia Raz zrobiłem rozszerzenie, żeby przywrócić stary wygląd YT (kiedy eksperymentowali z tym layoutem z komentarzami po prawej stronie), to mi Microsoft nie chciał przyjąć do ich sklepu, bo "nie mogą odtworzyć problemu". Jak mają to odtworzyć, jak nie wszyscy dostali aktualizację UI?

Rozszerzenia polegające na jakichś stronach szybko się sypią, bo muszą być aktualizowane zaraz po aktualizacji strony, a przecież właściciel serwisu nie informuje o zmianach devów od rozszerzeń.

- - - Updated - - -

@Aaricia Raz zrobiłem rozszerzenie, żeby przywrócić stary wygląd YT (kiedy eksperymentowali z tym layoutem z komentarzami po prawej stronie), to mi Microsoft nie chciał przyjąć do ich sklepu, bo "nie mogą odtworzyć problemu". Jak mają to odtworzyć, jak nie wszyscy dostali aktualizację UI?

Rozszerzenia polegające na jakichś stronach szybko się sypią, bo muszą być aktualizowane zaraz po aktualizacji strony, a przecież właściciel serwisu nie informuje o zmianach devów od rozszerzeń.
    There are things in this world that the human mind cannot comprehend.
    Pudding is one of them ❤🍮
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Marcelek oj to ciężko, powinna taka informacja być automatycznie wysyłana 🙈 A i z tymi wersjami też masz rację, nie pomyślałam, że faktycznie nie zawsze wszyscy mają tą samą wersję od razu 🙈
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2024 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nową linię produktów Lenovo tutaj 💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍