Co sądzicie o kolonizacji innych planet? 🌍

• 13
    Odpowiedzi
  • 77
    Wyświetlenia
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    @Aaricia ja teraz jestem ojcem i nie pozwolił bym sobie na taką fanaberię, żeby zasuwać gdzieś w jedną stronę. Ogólnie rozumiem koncept który kierował protagonistę interstellar ale nie mamy wspólnych warunków brzegowych. Ogólnie to musi być konkretny, szczególny typ człowieka który zgodzi się na taki lot. Spośród małej puli ludzi, trzeba by było dokonać szczegółowej selekcji i zostało by ich jeszcze mniej i może by się skończyło jak w The Titan.
    BTW to uważam, że Idiokracja to najbliższy futuryzm na jaki stać ludzkość. Te procesy już się zaczęły.
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Aaricia Obecnie nie mamy takiej technologii. Mamy jednak możliwość wkopania się w ziemię na Marsie i stworzenia bazy badawczej. Najpierw trzeba wysłać sprzęt z robotami, które wszystko zrobią, a potem ludzie przylecą na gotowe.

@Marcelek to może wyślemy tam Atlasa, żeby nie miał czasu rozmyślać o ZUSie 😂
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2024 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nową linię produktów Lenovo tutaj 💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Aaricia ja teraz jestem ojcem i nie pozwolił bym sobie na taką fanaberię, żeby zasuwać gdzieś w jedną stronę. Ogólnie rozumiem koncept który kierował protagonistę interstellar ale nie mamy wspólnych warunków brzegowych. Ogólnie to musi być konkretny, szczególny typ człowieka który zgodzi się na taki lot. Spośród małej puli ludzi, trzeba by było dokonać szczegółowej selekcji i zostało by ich jeszcze mniej i może by się skończyło jak w The Titan.
    BTW to uważam, że Idiokracja to najbliższy futuryzm na jaki stać ludzkość. Te procesy już się zaczęły.

@TrendaTen mam nadzieję, że uda się je jednak jakoś zatrzymać 🙈 A co do wylotu w jedną stronę, ja też bym nie poleciała, w zasadzie to w ogóle bym nie poleciała, chyba, że np. Ziemi groziłaby zagłada i to byłby jedyny sposób na ratunek 🙈
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2024 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nową linię produktów Lenovo tutaj 💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • Marcelek's Avatar
    Level 46
    @Aaricia Jak mu rachunek za prąd na Marsa przyjdzie, to będziemy mieli urzeczywistnienie Skynetu.
    There are things in this world that the human mind cannot comprehend.
    Pudding is one of them ❤🍮