Konkurs - stwórz gabinet gamingowy dla Akwamaryny w The Sims 4!

• 37
    Odpowiedzi
  • 1347
    Wyświetlenia
  • Ollkat's Avatar
    Level 1
    @Aaricia @Akwamaryna
    #AkwaGabinet
    W stworzonym przeze mnie gabinecie dla Akwamaryny starałam się, żeby jak najlepiej odwzorować logo kanału na głównej ścianie, gdzie jest umieszczone biurko wraz z komputerem. W pokoju jest dużo rzeczy, moim zdaniem pasujących do Akwy, czyli rybki na ścianach, dywan przypominający dużą rybę jak i po prostu kolor niebieski. Uznałam, że idealnym pomysłem będzie umieszczenie sztalugi wraz z teleskopem. Obok kącika malarskiego jest komoda i wiszące półki a na nich są między innymi: urna 🤣, gry planszowe oraz nagrody, które Akwa mogła już dostać za bycie najlepszą SimsTube'rką w Polsce👑. Zachowałam na swoim miejscu okno oraz drzwi, także gabinet jest gotowy do umieszczenia w mieszkaniu Akwamaryny! 🐟
    Attached Images Attached Images     
  • Lody1320's Avatar
    Level 1
    @Aaricia
    Oto pokój gamingowy, w którym znajduje się nie tylko biurko ze sprzętem do streamowania ulubionych gier oraz tłem z logiem Akwamaryny w simlish, ale również wygodna kanapa z uroczymi pluszakami i ciepłymi kocami, którymi będzie można okryć się w nadchodzącą zimę, a także telewizor ze sprzętem do grania - idealny zestaw na spotkania z przyjaciółmi i wspólne granie w zimowe wieczory!
    Do tego w tym pastelowym pokoju możesz znaleźć swojego najlepszego przyjaciela - aksolotla, książki, w które możesz się zaczytywać godzinami w tej przytulnej przestrzeni (oczywiście nie mogło wśród nich zabraknąć "Gry o grom" ;), a także mały świąteczny akcent w postaci figurki Papcia Mroza.
    Miłej zabawy!
    Name:  ts4(2).jpg
Views: 25
Size:  89.8 KBName:  ts4(3).jpg
Views: 24
Size:  97.1 KBName:  ts4(4).jpg
Views: 25
Size:  91.8 KBName:  ts4.jpg
Views: 27
Size:  95.5 KB
    Attached Images Attached Images  
  • t4ylor's Avatar
    Level 1
    @Aaricia Name:  16.11.2024_16-48-35.jpg
Views: 31
Size:  92.5 KBName:  16.11.2024_16-48-47.jpg
Views: 20
Size:  95.5 KBName:  16.11.2024_16-48-52.jpg
Views: 21
Size:  94.9 KBName:  16.11.2024_16-48-59.jpg
Views: 20
Size:  92.9 KB
    Niebieski gabinet w stylu morskim dla Akwy
    Mam nadzieje że się podoba ;)
    galeria: MarcXnSim
  • Izabela's Avatar
    Level 1
    @Aaricia Name:  sciana1.jpg
Views: 9
Size:  97.9 KBName:  sciana2.jpg
Views: 11
Size:  97.5 KBName:  sciana3.jpg
Views: 11
Size:  95.5 KBName:  sciana4.jpg
Views: 9
Size:  96.3 KB

#AkwaGabinet – Zanurz się w morskiej harmonii <3
    Gabinet zaprojektowany został w odcieniach morskich – dominują turkusy, biel i akcenty piaskowych beży, które nadają wnętrzu spokojny, relaksujący klimat przypominający plażę.
    Przy oknie znajduje się elegancki stół do gry w szachy, idealny do rozwijania umysłu. Niedaleko stylowy komputer na biurku, który doskonale wpisuje się w nowoczesny charakter pomieszczenia. Detale inspirowane naturą. Kominek zapewnia ciepło i przytulność, a zielone rośliny na ścianach dodają życia i świeżości. Uzupełnieniem jest urocze , malutkie akwarium ze złotą rybką, która wprowadza do pokoju magiczny akcent podwodnego świata. Są jak tchnienie podwodnego ogrodu, które wypełnia przestrzeń. Gabinet wyposażony jest w kosz z miękkimi poduszkami i ciepłym kocykiem - idealny na chłodne wieczory spędzane przy kominku. Ściany zdobią obrazy o tematyce morskiej, a prawdziwą perełką są świetlne dekoracje – w formie syrenki i rozgwiazdy – które tworzą magiczną, podwodną atmosferę. Ten gabinet to idealne połączenie funkcjonalności, estetyki i morskiego spokoju.
    😍
  • Alaa231's Avatar
    Level 1
    Name:  16.11.2024_22-08-53.jpg
Views: 7
Size:  99.9 KBName:  16.11.2024_22-08-27.jpg
Views: 6
Size:  98.3 KBName:  16.11.2024_22-09-14.jpg
Views: 6
Size:  95.8 KBName:  16.11.2024_22-09-55.jpg
Views: 7
Size:  99.3 KB

Powyższe zdjęcia przedstawiają pomysł na wystrój gabinetu dla Akwy. Pokój spełnia funkcję zarówno biznesową jak i rekreacyjną ^^