Konkurs - stwórz gabinet gamingowy dla Akwamaryny w The Sims 4!

• 107
    Odpowiedzi
  • 5824
    Wyświetlenia
  • mosley93's Avatar
    Level 3
    Cześć, Akwamaryna! Zainspirowany Twoim nagraniem, postanowiłem stworzyć dla Ciebie gabinet. Łączy on strefy: gamingową, oraz relaksacyjną - inspirowaną zachodem słońca nad morzem, idealną na chwile wytchnienia po długich sesjach gamingowych.

Strefa gamingowa:
    Name:  20.11.2024_18-01-20.jpg
Views: 204
Size:  46.8 KB
    Sercem strefy gamingowej jest oczywiście Twój nowy setup, czyli wygodne krzesło gamingowe, potężny komputer z dużym monitorem, a także niezbędne akcesoria - słuchawki, kubek, bidon na napój oraz świeże kwiaty, które dodadzą odrobinę natury do wirtualnego świata.
    Na biurku, umieściłem simowy tablet. Chcę wierzyć, że jest to najprawdziwszy Legion GO. Dzięki niemu Twoje ulubione gry będziesz miała zawsze pod ręką, a dzięki trybowi FPS Legion GO z pewnością sprawdzi się w Simsach.

Gamerski charakter tej strefy podkreślają światełkowy Plumbob i ledowe trójkąty umieszczone na ścianie, tworząc klimat rodem z najlepszych streamów. Nie mogłem się powstrzymać przed umieszczeniem kolumn znanych z reszty Twojego mieszkania, tutaj również dobrze się komponują i dodają wnętrzu oryginalności.

Name:  20.11.2024_17-31-32.jpg
Views: 203
Size:  60.6 KB
    Po prawej stronie biurka, wiernie Ci towarzyszyć będzie Aksolotl, który, będzie dopingował Cię podczas każdej rozgrywki. Na prawo od niego znajduje się kącik na szpargały, gdzie możesz przechowywać swoją kolekcję pudełkowych gier, książki, czy inne drobiazgi. Możesz również wykorzystać tablicę korkową, aby przypiąć ważne notatki, zdjęcia, czy inspirujące cytaty. Na regale postawiłem figurkę, która przypomina mi wilkora z Gry o Tron. Powyżej znajduje się telewizor na którym można pograć w gry z konsoli położonej na regale.

Strefa relaksacyjna:
    Name:  20.11.2024_17-30-42.jpg
Views: 202
Size:  61.6 KB
    Po intensywnej sesji gamingowej przyjdzie czas na relaks. W tej strefie czeka na Ciebie wygodna kanapa, idealna do oglądania ulubionych seriali lub po prostu do błogiego leniuchowania. W rogu zaś stanął fotel, który doskonale sprawdzi się podczas czytania komiksów czy książek.

Name:  ścianarelaksu.jpg
Views: 205
Size:  52.0 KB
    Ściana naprzeciwko okna, wykończona jest w ciepłych kolorach, nawiązujących do zachodzącego słońca nad morzem, wprowadza do gabinetu atmosferę spokoju i harmonii. Na tej ścianie umieściłem duży napis "Akwa", stylizowany na logo Twojego kanału YouTube. Chcę, żeby był on dla Ciebie miłym akcentem, przypominającym o Twojej pasji i sukcesach.

Mam nadzieje, że ten gabinet przypadnie Ci do gustu i stworzy idealne warunki zarówno do grania, jak i do relaksu :)
  • Emilia25's Avatar
    Level 2
    Name:  TheSims™419.11.202420_39_12.jpg
Views: 184
Size:  93.8 KBName:  TheSims™419.11.202420_38_55.jpg
Size:  92.5 KBName:  TheSims™419.11.202420_37_47.jpg
Size:  92.6 KBName:  TheSims™419.11.202420_37_29.jpg
Size:  90.2 KB
    Last edited by Emilia25; 21-11-24 at 20:28.
  • niepelnosprawna's Avatar
    Level 3
    @Aaricia POKÓJ GAMINGOWY DLA AKWAMARYNY BĘDZIE MIAŁ BIURKO GAMINGOWE KOLORU AKWAMARYNOWEGO, FOTEL GAMINGOWY KOLORU AKWAMARYNOWEGO, KONSOLĘ LENOVO GO KOLORU AKWAMARYNOWEGO, KOMPUTER STACJONARNY KOLORU AKWAMARYNOWEGO, LAPTOP KOLORU AKWAMARYNOWEGO, MONITOR KOMPUTEROWY KOLORU AKWAMARYNOWEGO, GŁOŚNIKI, MYSZKA KOMPUTEROWA, SŁUCHAWKI NA USZY KOLORU AKWAMARYNOWEGO, , GŁOŚNIKI KOMPUTEROWE KOMPUTEROWE KOLORU AKWAMARYNOWEGO, PARKIET NA PODŁODZE KOLORU AKWAMARYNOWEGO, ŚCIANY W POKOJU KOLORU AKWAMARYNOWEGO, JEŚLI POKÓJ MA BYĆ DLA AKWAMARYNY. MÓJ EMAIL w przypadku wygranej w tym konkursie: [...]
    Last edited by Aaricia; 22-11-24 at 14:42.
  • klaudia034's Avatar
    Level 1
    @Aaricia
    Name:  Zrzutekranu(50).jpg
Views: 133
Size:  95.8 KB
    Name:  Zrzutekranu(51).jpg
Views: 134
Size:  96.8 KB
    Name:  Zrzutekranu(52).jpg
Views: 133
Size:  90.9 KB
    Name:  Zrzutekranu(53).jpg
Views: 134
Size:  96.1 KB

Gabinet dla Akwamaryny :) Pozdrawiam wszystkich uczestników konkursu. POWODZENIA! :)

Galeria: klaudia024l