/

Czwarta rocznica Społeczności Legion Gaming!

• 55
    Odpowiedzi
  • 10308
    Wyświetlenia
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Hej wszystkim!

Nie mogę uwierzyć, że minął kolejny rok. Niemniej jednak tak właśnie jest, a my po raz kolejny zbliżamy się do radosnej okazji: Społeczność Legion obchodzi swoją 4. rocznicę!

I podobnie jak w zeszłym roku, rocznica zasługuje na świętowanie z mnóstwem zabawy! I nie tylko tym, ale także możliwością wygrania nie 1, ale 10 ekskluzywnych KOWBOJSKICH KAPELUSZY inspirowanych naszym zwiastunem premierowym Legion GO S:

Name:  Legionhat.jpg
Views: 509
Size:  89.4 KB

Jeśli więc macie ochotę na stylizację w stylu Indiany Jonesa, to jest to okazja, której nie możecie przegapić! Co więcej, przygotowaliśmy nagrody dla każdej społeczności!

1. nagroda: Gamingowy zestaw słuchawkowy + kowbojski kapelusz
    2. nagroda: Klawiatura i mysz do gier
    3. nagroda: Mysz gamingowa

W tym roku zdecydowaliśmy się na więcej nagród, aby więcej użytkowników miało szansę na wygraną!

Jak wygrać? Zaplanowaliśmy 4 konkursy w ciągu najbliższych 2 tygodni, a osoba, która zdobędzie najwięcej punktów, zostanie szczęśliwym zwycięzcą!

Oto plan:

Zaczniemy od konkursu artystycznego 14 kwietnia, a następnie Run Dino, Run 22 kwietnia!
    Wypatrujcie szczegółów, gdy nadejdzie czas, a w międzyczasie zastanówcie się nad zastanówcie się nad swoimi ulubionymi sposobami ekspresji - może to być rysowanie, pisanie, wideo, muzyka lub dowolne kreatywne medium, którego chcielibyście użyć, nawet pieczenie ciasta - oraz nad najdziwniejszym zagrożeniem, przed którym może uciekać Dino 🧐

Świętowanie zakończymy specjalnym Wieczorem Gier z Quizem z okazji 4. rocznicy, który odbędzie się 24 kwietnia.
    Odbędzie się on na naszym serwerze Discord o 19:00 czasu polskiego (możemy zmienić godzinę) i będziemy grać w Marvel Rivals! Aby rywalizować o punkty, musicie wziąć udział w tym wydarzeniu GameTogether.

Wtedy też odbędzie się quiz społecznościowy (taki jak w zeszłym roku dla wszystkich weteranów!). Tak więc każdy uczestnik wieczoru gier ma szansę na zdobycie punktów na podstawie tego, ile punktów zdobył w quizie i grze!

Jak obliczane są punkty? Każda aktywność ma taką samą liczbę możliwych punktów:

A to jeszcze nie wszystko! Mamy jeszcze dwie aktywności przygotowane dla zabawy:

Słynna krzyżówka z gier wideo autorstwa niepowtarzalnego @DoctorEldritch :
    W krzyżówce znajdą się 24 słowa, każde z nich związane z grami wideo omawianymi w społeczności w ciągu ostatniego roku, aby rzucić wyzwanie waszej pamięci

Następnie odbędzie się Run Dino, Run: Mini-gra: Spróbujcie biec tak długo, jak możecie i podzielcie się swoim najlepszym wynikiem ze wszystkimi, zobaczymy, komu uda się pobiec najdalej! A co ważniejsze, uratujcie Dino przed tajemniczym zagrożeniem, przed którym ucieka! 🙀

Na koniec udostępnimy infografikę z rocznym podsumowaniem.

Życzymy wszystkim dobrej zabawy z okazji urodzin naszej społeczności Legion Gaming! 🎉

Last edited by Aaricia; 22-04-25 at 11:26.
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • 55 Odpowiedzi

• TrendaTen's Avatar
    Level 52
    O! Akurat wczoraj skończyłem 3cią część Indiany.
    Proszę mnie zapisać bo biorę udział!

- - - Updated - - -

A! I gdzie ta skrzynka co mi się tak podobała?
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • Prywatny's Avatar
    Level 52
    @TrendaTen już 4 lata, a ja ciągle nie jestem dziadkiem 😎
    Starszy Gracz
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    @Prywatny widziałeś film "Zróbmy sobie wnuka"? To da się samemu ownukowić, acz na mnie jeszcze za wcześnie także tylko teoretycznie wiem.

Przychodzi babcia do prawnika i mówi:
    - Chcę sporządzić testament i zapisać cały majątek wnukom.
    - A ile ma pani wnuków?
    - Jeszcze ani jednego, ale muszę jakoś dzieci zmotywować!
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Ale ten czas płynie :)

@Sinber oj tak, wystarczy raz mrugnąć i już inna pora roku nagle 😂
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    O! Akurat wczoraj skończyłem 3cią część Indiany.
    Proszę mnie zapisać bo biorę udział!

- - - Updated - - -

A! I gdzie ta skrzynka co mi się tak podobała?

@TrendaTen niestety na tę chwilę nie udało nam się zdobyć skrzynek, ale kto wie, może w przyszłości 😀
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Prywatny widziałeś film "Zróbmy sobie wnuka"? To da się samemu ownukowić, acz na mnie jeszcze za wcześnie także tylko teoretycznie wiem.

Przychodzi babcia do prawnika i mówi:
    - Chcę sporządzić testament i zapisać cały majątek wnukom.
    - A ile ma pani wnuków?
    - Jeszcze ani jednego, ale muszę jakoś dzieci zmotywować!

@Prywatny @TrendaTen dobra motywacja 😂
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    @Aaricia no właśnie skrzynki były "z przyszłości" ale mam nadzieję się jej doczekać
  • Legia2025's Avatar
    Level 3
    Gdzie przesłać te odpowiedzi konkursowe