/

Konkurs - zdobądź kod do gry The Merry Fairy!

• 25
    Odpowiedzi
  • 4655
    Wyświetlenia
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Hej wszystkim!

Mamy dla Was mały konkurs na dobry koniec lata 🌞 Do zgarnięcia mamy 5 kodów do gry The Merry Fairy, której twórczyni jest aktywna w Nordyckiej Społeczności i to dzięki niej możliwy jest nasz konkurs 🤩

Dla zainteresowanych, trailer gry oraz podcast z udziałem twórczyni gry The Merry Fairy możecie zobaczyć tutaj.

Name:  header.jpg
Views: 203
Size:  55.5 KB

Zasady konkursu

Aby wziąć udział w konkursie, należy odpowiedzieć w komentarzu poniżej na następujące pytanie:

Jaka była najbardziej relaksująca gra, w którą graliście, i dlaczego?

Dodatkowo prosimy zwycięzców o napisanie krótkiej recenzji gry w społeczności 🙂

Nagrody

• 5x kod do gry The Merry Fairy
    Czas trwania konkursu

Konkurs trwa od 20 sierpnia 2025 r. do 27 sierpnia 2025 r. do godz. 23:59.

Życzę dobrej zabawy! 🙂

Attached Images Attached Images
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • 25 Odpowiedzi

• TrendaTen's Avatar
    Level 52
    No dobra, pytanie czy to gra ma być relaksująca czy to ja mam się zrelaksować?
    Tych pierwszych to jest sporo, wszelkiej maści puzzle, klocki, lasery itd. które grywam przede wszystkim na telefonie.
    Gry po których to JA jestem zrelaksowany to gry w których moja głowa odpocznie. Tak to cały dzień siedzę na tyłku i myślę, o tym, o tamtym czy jeszcze o tym. Szczególnie jak jestem przemęczony albo padam na twarz, będąc wyżutym i wyplutym. To COŚ musi sprawić, żebym przestał myśleć. Nie tylko o pracy czy obowiązkach ale ogólnie. Nie nadają się do tego łamigłówki. To nie może być zagęszczenie myślenia, bo mi zwyczajnie sprężyna pęknie.
    To musi być coś, co mnie poprowadzi za rękę, będę coś robił ale albo bezwiednie albo zaangażuje mnie na innych polach.
    Muszę się zanurzyć w świat i iść do przodu.
    Marsz, marsz ku chwale Imperatora!

Boltgun

Ja wiem, że się powtarzam –
    https://gaming.lenovo.com/emea/threa...-wra%C5%BCenia
    https://gaming.lenovo.com/emea/threa...l=1#post142476
    Ale „lelaks” przedni. Nic tak nie odmóżdża niż wykonanie kolejnej czystki. Tam jest taki „ficzer”, że se można ustawić nieskończone życie i tak se wtedy człowiek chodzi i strzela do wszystkiego co się rusza. Macha mieczem, skacze na wrogów i dokonuje morderczej szarży.
    Polecam
    Pozdrawiam
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • PashaTriceps's Avatar
    Level 13
    Moja najbardziej relaksująca gra to „Moss” w VR. 🐭✨
    Poczucie przeniesienia do bajkowego świata i możliwość towarzyszenia małej myszce Quill sprawia, że zapomina się o codziennym stresie. Delikatna muzyka, piękne lokacje i to, że dosłownie „siedzisz” w tym świecie, sprawiają, że granie staje się spokojną podróżą zamiast rywalizacji. Najbardziej lubię momenty, gdy mogę rozejrzeć się po otoczeniu i zauważyć szczegóły, które w zwykłej grze mogłyby mi umknąć – to działa jak medytacja.

Jak ktoś nie zna to polecam:
    https://www.meta.com/pl-pl/experienc...zEHkK6zidSTZ59
    Dlaczego gracz przyniósł joystick na randkę? Bo chciał pokazać, że potrafi kontrolować sytuację!
  • gftony's Avatar
    Level 11
    Najbardziej relaksującą grą, w jaką grałam, była Trackmania 🚗💨. Może wydawać się zaskakujące, bo to szybkie wyścigi pełne zakrętów i skoków, ale właśnie w tym tkwi magia. Siadam po pracy, wybieram jedną trasę i jeżdżę w kółko, dopóki nie poczuję płynności w każdym zakręcie. Powtarzalność, rytm i skupienie sprawiają, że kompletnie zapominam o stresie dnia codziennego.
    Dla mnie to taka forma medytacji w ruchu – tylko ja, tor i perfekcyjnie wypracowany przejazd ✨.
    .
  • Gwiazdorek's Avatar
    Level 2
    Najbardziej relaksującą grą, w jaką grałam, jest Stardew Valley 🌻. Siadam wieczorem, włączam muzykę, podlewam swoje uprawy, karmie zwierzęta i eksploruję miasteczko – i nagle czas przestaje mieć znaczenie.

To gra, w której każdy dzień można spędzić dokładnie tak, jak się chce: na pracy w gospodarstwie, łowieniu ryb, kopaniu w kopalni czy rozmowach z mieszkańcami. Ten spokojny rytm, poczucie osiągania małych celów i ciepła atmosfera sprawiają, że kompletnie odpoczywam i relaksuję się po całym dniu 🌸.
  • Gusia96's Avatar
    Level 3
    Najbardziej relaksującą grą, w jaką grałam, były Heroes of Might and Magic III i IV 🏰🐉. To gry, do których wracam od lat – nie tylko dla samej rozgrywki, ale też dla klimatu. Powolne eksplorowanie mapy, zbieranie zasobów i odkrywanie nowych terenów sprawia, że mogę się całkowicie oderwać od rzeczywistości.

Relaks daje mi to, że nie muszę się spieszyć – każdy ruch mogę przemyśleć, a przy tym towarzyszy mi spokojna, epicka muzyka, która działa jak balsam na nerwy. Heroes to dla mnie gra, w której strategia spotyka się z odpoczynkiem i nostalgią ✨.
  • wojtekaudia's Avatar
    Level 2
    Najbardziej relaksujące rozgrywanie było w grach Nightmare Creatures na konsole PSX, poźniej już byłem zajęty żeby grać dużo w gry. W tej grze chodziłem bratem i kończyłem obłe potwory z wąskimi kłami. Modele potworków były super. Dziękuję Ci Kalisto.
    Pamiętamy.

The most relaxing gameplay I had was in Nightmare Creatures on the PSX console. After that, I was busy playing a lot of games. In that game, I went around with my brother and finished off round monsters with narrow fangs. The monster models were great. Thank you, Kalista. We remember.

- - - Updated - - -
  • NoslekimFNnn's Avatar
    Level 2
    God od war kojąc walka z bisami po całym dniu
  • Szkwari3's Avatar
    Level 10
    @Aaricia🌾
    Dobre pytanie 🙂 Każdy ma trochę inną definicję „relaksu” w grach — dla jednych to spokojne eksplorowanie świata, dla innych układanie klocków czy proste mechaniki bez presji czasu.Ja mogę podać przykład: Stardew Valley.
    To gra, w której prowadzisz własną farmę, hodujesz zwierzęta, sadzisz rośliny, łowisz ryby, rozmawiasz z mieszkańcami. Nie ma tu presji, możesz działać w swoim tempie, a przy tym muzyka i pikselowa grafika budują bardzo ciepły, relaksujący klimat.
    "Ostatnio zagrałem w Stardew Valley i serio — najlepsza gra na relaks. Zero spiny, tylko farma, spokojna muzyka i własne tempo. Idealna odskocznia po ciężkim dniu!" 🌙✨
    Rafciu Sz :)
  • ciborr's Avatar
    Level 2
    Poza Unreal Tournament granym po lekcjach, najbardziej relaksującą gierką w jaką grałem było Stardew Valley, w którym siałem sobie zboże, zbierałem je i łowiłem ryby. Do dziś mam tę grę zawsze przy sobie - w telefonie. Nigdy nie wiadomo, kiedy będzie czas na uprawę pomidorów albo przygotowanie winka :)