/

Konkurs - zaprojektuj stanowisko gamingowe w The Sims 4!

• 52
    Odpowiedzi
  • 18384
    Wyświetlenia
  • Miaiak's Avatar
    Level 3
    Biorę udział :3. Stwierdziłam, że wykonam pomysł, który sama bardzo chętnie umieściłabym w swoim przyszłym mieszkaniu. Jest to pokój związany z filmem, jak i samą postacią "Harrego Pottera". Postanowłam umieścić parę charakterystycznych dodatków, takich jak: miotła, list, który Harry dostał w wieku 11 lat oraz zestaw do quidditcha (wszystko z modów z aplikacji CurseForge- w tym szafa, zegar i fotel z dodatkami). Obraz przedstawia Hogwart i innych zakamarków (również z modoów). Harry kojarzył mi się z kolorem czerwonym i lekkim bałaganem, dlatego tak wyobrażam sobie jego pokój do grania :3. Name:  27.10.2025_13-23-40.jpg
Views: 769
Size:  95.1 KB
  • Frytek's Avatar
    Level 3
    Stworzyłem stanowisko gamingowe dla Harry'ego Pottera na mojej konsoli ps4. Myślę, że w takim miejscu granie w Hogwarts Legacy do białego rana to byłaby dla Harry'ego czysta przyjemność.
    Name:  TheSims™4_20251027120352.jpg
Views: 767
Size:  98.4 KB
  • ChillinaPepper's Avatar
    Level 2
    @Aaricia

Kiedy Yennefer z Vengerbergu nie ratuje świata ani nie rzuca zaklęć, siada przy swoim gamingowym stanowisku, żeby... rzucać inne czary – tym razem w wirtualnym świecie. Jej miejsce relaksu to połączenie magii i minimalizmu – elegancka czerń i zieleń, fioletowe akcenty i odrobina chaosu, który tylko ona potrafi okiełznać. Monitor błyszczy jak portal do innego świata, a fotel wygląda tak, jakby sam dopasowywał się do nastroju czarodziejki. W przerwach między bitwami o los Kontynentu, Yennefer przenosi się do świata gier, gdzie magię zastępują piksele, a jej wewnętrzna siła... to szybkość łącza. Nie ma tu miejsca na chaos – wszystko jest dokładnie tak, jak lubi: perfekcyjne, piękne i niebezpiecznie stylowe, a w powietrzu unosi się delikatna woń agrestu i bzu.

Name:  28.10.2025_01-02-07.jpg
Views: 710
Size:  98.4 KB
  • Livena's Avatar
    Level 2
    Name:  Zrzutekranu2025-10-26154125.jpg
Views: 588
Size:  92.7 KB

Biorę udział!
    Jest to pokój Jinx z Arcane.
    Uwielbiam styl w jakim ta animacja została zrobiona a że sama rysuję i tworzę grafiki to dodałam artystyczny wibe temu pomieszczeniu.
    Postać została pobrana z Galerii od użytkownika: Djcbradburn
  • Ayusu's Avatar
    Level 2
    Moje zgłoszenie pokój gamingowy wzorowany Ellie Williams z The Last of Us , bardzo lubie tą gre oraz głowna bohaterke i apokaliptyczny świat :D
    Name:  obraz_2025-10-29_175406964.jpg
Views: 575
Size:  87.2 KB
  • NajemnikGorn's Avatar
    Level 8
    Chciałbym wziąć udział. Moja praca przedstawia stanowisko Sansy Stark z Gry o Tron. Cały pokój jest zrobiony w sposób, aby przedstawiał mroźny, zimowy klimat Winterfell i sale tronową rodu Stark. Nie zabrakło także upamiętnienia jej wilczycy Damy. Pieśń Lodu i Ognia jest czymś co zapisało się w historii a przede wszystkim jest czymś o czym zawsze będę pamiętał i miał w sercu, zwłaszcza postać Sansy, która zmieniła się z roztrzepanej marzycielki w dumną i inteligentną królową północy. Jedyne co mogę jeszcze dodać to cytat z serialu Gra o tron i książek George RR Martina: ,, Gdy spadnie śnieg i zawieje biały wiatr, samotny wilk padnie, ale stado przetrwa ''. Name:  29.10.2025_17-33-11.jpg
Views: 575
Size:  90.5 KB
  • szymku1232's Avatar
    Level 4
    @Aaricia biore udział
    Name:  29.10.2025_20-47-41.jpg
Views: 562
Size:  81.0 KB
    pokój inspirowany z filmu "jesteś bogiem" pokój jest dla magika Piotra Łuszcza
  • Madzialena's Avatar
    Level 2
    Biorę udział! ^^
    Name:  30.10.2025_17-51-54.jpg
Views: 475
Size:  99.0 KB
    Cześć oto moje stanowisko gamingowe dla wróżki flory z bajki club winx :3. Jak wiemy flora uwielbia naturę w końcu jest jej również wróżką wiec brak kwiatów i roślinności przy jej stanowisku nie był możliwy, a jak widać jej magia potrafi jej również płatać psikusy w postaci np zwisających pnączy z sufitu, ale dla naszej spokojnej wróżki to nie przeszkadza. Flora uwielbia kolory zielony jak i różowy (a bynajmniej tak mi się wydaje patrząc na jej wszystkie transformacje wróżki z animacji) wiec przy jej stanowisku nie mogło i ich zabraknąć. I to na tyle miłego dnia/wieczorku 😘🌷
  • janniarkajanka's Avatar
    Level 2
    Name:  Zrzutekranu(315).jpg
Views: 463
Size:  96.8 KB Jest to pokój Mitsuri Kanroji z Demon Slayera. Uważam, że gdyby miała pokój gamingowy to by miała komputer do grania w simsy tylko i wyłącznie XD. Pokój starałam się utrzymać w kolorach jej włosów z elementami takimi jak serduszka i rośliny które mi się z nią kojarzą. Kanape z dużym oknem ma aby w wolnym czasie z Obanai Iguro siedziec i razem grać.
  • Kozlowsky's Avatar
    Level 2
    @Aaricia

Biorę udział! Zaprojektowałem stanowisko gamingowe dla Wednesday Addams :) Zresztą, mroczny klimat mówi sam na siebie! Jestem pewny, że Wednesday czułaby się zrelaksowana w tym miejscu. Korzystałem tylko z obiektów zawartych w grze.

Name:  0d19b163-5d6a-4a9c-94bf-43583a371d61.jpg
Views: 446
Size:  96.5 KB