/

Konkurs - zaprojektuj stanowisko gamingowe w The Sims 4!

• 52
    Odpowiedzi
  • 18627
    Wyświetlenia
  • niepelnosprawna's Avatar
    Level 4
    Monitor Komputerowy + Procesor Stacja Dysków + Klawiatura + Słuchawki Fotel Gamingowy + Oraz Biuro Gamingowe + Były + W + Kształcie + Postaci + Kaczora + Donalda + Oraz + Wyglądałby + Jak + Kaczor + Donald = Fototapeta w pokoju na ścianie powinna mieć Całą Postać Kaczora Donalda. Całe stanowisko powinno mieć kształt postaci Kaczora Donalda i to stanowisko gamingowe powinien mieć kolor części ubrania Kaczora Donalda. Nie zrobię zdjęcia pomysłu stanowiska gamingowego, bo osobą niepełnosprawną mającą bardzo niesprawne ręce i poruszającą się tylko przy pomocy osób trzecich na wózku inwalidzkim Dominika [...]
    Last edited by Aaricia; 4 tygodnie temu at 15:44.
  • Nuru's Avatar
    Level 1
    Name:  31.10.2025_17-58-18.jpg
Views: 474
Size:  89.8 KB@Aaricia stwierdziłam że zrobie stanowisko gemingowe motye dla każdego gracza co nie chce wyjść na podwurko dla mojej postać steva bardzo sie starałam

- - - Updated - - -

Size:  89.8 KB@Aaricia stwierdziłam że zrobie stanowisko gemingowe motye dla każdego gracza co nie chce wyjść na podwurko dla mojej postać steva

- - - Updated - - -

Size:  89.8 KB@Aaricia stwierdziłam że zrobie stanowisko gemingowe motye dla każdego gracza co nie chce wyjść na podwurko dla mojej postać steva

- - - Updated - - -

• Keyma's Avatar
    Level 24
    Do stworzenia stanowiska zainspirował mnie serial, na który niedawno trafiłam- ,,Witches of East End" (a on z kolei przypomniał mi o serialu ,,Charmed", który uwielbiałam). W każdym razie stworzyłam stanowisko młodej czarownicy, jako połączenie tradycyjnej magii i nowoczesnej technologii. Wielki monitor, wygodny fotel, smartfon na biurku, perfumy czy paletka do makijażu obok kart, manuskryptów, magicznych kryształów, kamieni, ksiąg zaklęć czy świec do rytuałów. A wszystko to w straszno-przytulnym stylu. W końcu pod osłoną nocy równie pięknie jest przeprowadzić rytuał czy powróżyć, jak i zatracić się w godzinach cudownego gamingu na nowoczesnym sprzęcie (psst-kryształowa kula mi szepnęła, że to sprzęt od Lenovo)

Attached Images Attached Images  
  • AdaStrzygon019's Avatar
    Level 2
    Biorę udział, a moja propozycja to pokój, którego właścicielem jest Kai z Lego Ninjago. Motyw jego kolorów czyli czerwień, akcenty jak figurki smoków, zbroja... dla wygody duży ekran i kanapa by móc komfortowo grać i to nie tylko samemu, bo jak wiadomo Kai jest graczem. Lekki nieład, ale i minimalizm bo po co więcej? Liczy się dobry sprzęt!Name:  Pokojgierkai.jpg
Views: 423
Size:  89.8 KB
  • livka's Avatar
    Level 2
    @Aaricia
    Name:  mentalist.jpg
Views: 362
Size:  97.5 KB
    Stanowisko gamingowe na dachu CBI w Sacramento, Patricka Jane'a z serialu Mentalista.
  • thesliwa's Avatar
    Level 2
    @Aaricia moją ulubioną księżniczką Disneya jest Mulan dlatego postanowiłam zrobić jej stanowisko gamingowe. Moim zdaniem Mulan wolałaby grać na świeżym powietrzu, gdzie niskie ściany osłaniały by ją w wietrzny dzień. Na kamieniu na którym siedzi ma wygodną poduchę więc napewno nie bedzię jej niewygodnie!Name:  image-7.jpg
Views: 302
Size:  95.4 KB
  • Hejka's Avatar
    Level 4
    @Aaricia
    Moje poprzednie zgłoszenie się nie wyświetliło, więc wrzucam ponownie.
    Cześć! Stworzyłam stanowisko gamingowe inspirowane Jinx z Arcane. Chciałam, żeby te pomieszczenie „żyło”, aby naprawdę było czuć, że to jej przestrzeń. Jinx to uosobienie chaosu, który ma swój własny, dziwny porządek. Na pierwszy rzut oka wszystko wydaje się przypadkowe, ale każdy element ma tu swoje miejsce i znaczenie. Skupiłam się na detalach, które oddają jej szaloną, buntowniczą, a jednocześnie wciąż trochę dziecinną osobowość. Ponieważ Jinx pochodzi z Zaun, zależało mi, by klimat tego miejsca również się tu pojawił, dlatego przestrzeń jest ciemna, industrialna, z rurami, beczkami z toksyną i brudnymi ścianami, które kontrastują z neonami. Na platformie znajduje się główne stanowisko gamingowe w odcieniach różu, turkusu i oświetleniem RGB. Obok umieściłam stół do tworzenia jej „wybuchowych zabawek” z planami i schematami zawieszonymi na ścianie. Znalazło się też symboliczne miejsce na „zdjęcie z dzieciństwa”, które jest subtelnym akcentem przypominającym o jej trudnej przeszłości i relacji z rodziną. Skoro to pomieszczenie gamingowe to nie mogło zabraknąć konsoli i kanapy, na której mogłaby się rozsiąść i wczuć się w kolejną grę. W całym pokoju można dostrzec pluszaki i zabawki, zarówno urocze, jak i te nieco niepokojące, jak lalka przy beczkach czy panda z parasolką. Te detale symbolizują jej wewnętrzne rozdarcie między infantylnością a szaleństwem. Dodałam również motywy związane z muzyką, bo Jinx często nuci coś pod nosem i chciałam nawiązać do jej charakterystycznego pow-pow i boom! Mam nadzieję, że w tym projekcie udało mi się uchwycić więcej niż tylko chaos, że wśród szczegółów można dostrzec jej emocje, energię i historię. Do stworzenia stanowiska użyłam CC od twórców: sixam, syboulette, GrayVixen, Max20 i Mylittleponyon.
    Name:  akwakonkurs.jpg
Views: 206
Size:  103.1 KB
  • Krezis's Avatar
    Level 2
    To stanowisko jest inspirowane postacią Kylo Rena. Jego pokój znajduje się na statku, a dzięki oszkleniu ścian widać nieskończoną przestrzeń. Biurko ze sprzętem komputerowym umieszczono w centralnej części. To idealne miejsce, by grać, monitorować sytuację kiedy szturmowcy coś zepsują lub... patrzeć w pustkę kosmosu gdy zabije nas przeciwnik a w naszej głowie rozbrzmiewać będzie fundamentalne pytanie "Czy to moja wina czy miał hacki (oczywiście, że to drugie)". Po lewej stronie znajdują się konsole i kryształy kyber w końcu kto powiedział, że nie można kolekcjonować obydwu tych rzeczy? Nie mogło też zabraknąć miejsca dla "dziadka". Szacunek się należy, więc i dla niego znalazło się miejsce na godny hołd.
    Attached Images Attached Images  
  • Azurrka's Avatar
    Level 2
    Aaricia
    Name:  05.11.2025_21-35-38.jpg
Views: 269
Size:  100.5 KB
    Przedstawiam gamingowy pokój inspirowany wnętrzem Howla z Ruchomego Zamku Hauru: dużo książek, wiszące lampiony, amuletów, eliksirów i "trochę" kontrolowanego bałaganu, który tworzy klimat magicznej pracowni. Przytulnie, ciepło od kominka i idealnie do grania oraz odpoczynku.
  • PrincessLeia's Avatar
    Level 3
    Stanowisko gamingowe Maddy Perez z serialu Euphoria 😀Name:  Zrzutekranu2025-11-05222507.jpg
Views: 261
Size:  94.6 KB