/

Konkurs - Zaprojektuj Dom Gamingowej Gwiazdy! ⭐

• 103
    Odpowiedzi
  • 11814
    Wyświetlenia
  • Krzoqu's Avatar
    Level 2
    @Aaricia Mój dom gamingowy gwiazdy jest odpowiednio wyposażony pod wszystkie oczekiwania graczy. Zawiera on gamingowy pokój z jego stanowiskiem i niezbędnymi rzeczami do nagrywania. Ma również nowoczesne wyposażenie w którym dominują ciemne barwy- według gustu mojego gracza. Poniżej zamieszczam screeny mojego autorskiego projektu:
    Name:  image2.jpg
Views: 434
Size:  94.0 KBName:  image4(1).jpg
Views: 427
Size:  99.8 KBName:  image3.jpg
Views: 411
Size:  95.6 KBName:  image1.jpg
Views: 411
Size:  96.4 KBName:  image0(2).jpg
Views: 415
Size:  94.5 KB
  • Dusia211121's Avatar
    Level 2
    @Aaricia Wstawiłam zdjęcia, napisałam opis i nie ma tego nigdzie, nie pojawiło się tu na stronce. Jak to działa? Pomocy!!! (wczoraj to zrobiłam)

- - - Updated - - -

@Aaricia Wstawiłam zdjęcia, napisałam opis i nie ma tego nigdzie, nie pojawiło się tu na stronce. Jak to działa? Pomocy!!! (wczoraj to zrobiłam)
    Pokazało mi, że do zatwierdzenia wysłane i nie wiem co się z tym stało, ani żadne powiadomienie nie przyszło ani nic :///
    Last edited by Dusia211121; 15-01-23 at 19:25. Powód: nie napisałam kiedy
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @TheCarmel @Lidzia @Zuber @Xim090 @Dusia211121 @foremkaaaa @Juliarex Wam także dziękuję za świetne zgłoszenia! 🤗
    @Dusia211121 przepraszam za zamieszanie, to nasz system antyspamowy czasem tak działa, że jak czegoś jest za dużo, to dmucha na zimne 😀 już uwolniłam Twoje zgłoszenie i jest widoczne 😊
    @TheCarmel z tego samego powodu Twoje zgłoszenie było w systemie aż trzykrotnie, zostawiłam więc tylko jedno 🙂
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • TheCarmel's Avatar
    Level 4
    @Aaricia Ahhh przepraszam za zamieszanie myślałam ze problem leżał po mojej stronie
  • Robaczek's Avatar
    Level 2
    Hej @Aaricia ,
    to jest moja wizja Domu Gamingowej Gwiazdy. Dom jest mały, ma tylko jedno piętro, ale znajduje się w nim wszystko, co potrzeba do grania w ulubione gry. Po prawej części domu znajduje się mała kuchnia, toaleta, jadalnia i przedpokój, a lewa część domu jest inspirowana grą "Five Nights at Freddy's: Security Breach", a znajduje się w niej sypialnia, która jest połączona ze strefą do gier i z niby salonem. Jak widać na załączonych screenach, dom jest zrobiony w stylu nowoczesnym i elektrycznym (nie znam się na stylach, więc mogę się mylić), a kolorami przewodnymi są fioletowy, niebieski i różowy. Na zewnątrz, dom jest czarno-biały. Dom jest przepełniony plakatami, roślinami i dywanami, które dodają uroku niechlujnemu wnętrzu. Domek robiłam ok. 8-9 godzin. Cieszę się, że powstał taki konkurs, mogłam się wykazać kreatynością :)
    Name:  Simsy 1.jpg
Views: 310
Size:  87.6 KB
    Name:  Simsy 3.jpg
Views: 309
Size:  83.5 KB
    Name:  Simsy 8.jpg
Views: 308
Size:  90.1 KB
    Name:  Simsy 7.jpg
Views: 307
Size:  90.7 KB
    Name:  Simsy 6.jpg
Size:  90.8 KB
    Name:  Simsy 4.jpg
Size:  90.4 KB
    Name:  Simsy 5.jpg
Views: 305
Size:  91.1 KB
    Name:  Simsy 9.jpg
Size:  84.7 KB
    Name:  Simsy 2.jpg
Views: 305
Size:  87.8 KB
  • pszczaka's Avatar
    Level 2
    Jako wierna fanka Sims 3 tworzenie domu w tej części miałam utrudnione, ale czego się nie robi w ukochanej trójeczce ;]
    Mój wymarzony dom gamera, to duże przestrzenie i mnóstwo miejsc do dzielenia się swoim życiem z fanami - przez tworzenie vlogów czy też liveów. Moja postać to znana streamerka która nie tylko gra w gry, ale pogrywa też z życiem szyjąc na maszynie i tworząc własne ciuchy - czym również dzieli się z fanami. Gotowanie skomplikowanych potraw ? Żadne wyzwanie i pokazuje to wszystko na ekranie :) Kształt domu podkreśla kto w nim mieszka ;] Łazienka i sypialnia to pokoje relaksu, otwarta kuchnia pozwala na swobodne gotowanie w momencie kiedy znajomi postanowią nas odwiedzić :) Kariera gamerska pozwoliła na życie w dostatku i luksusie . Ale bym dużo dała żeby móc być moją simką :D

Name:  Screenshot-83.jpg
Views: 295
Size:  96.7 KB
    Name:  Screenshot-84.jpg
Views: 295
Size:  97.4 KB
    Name:  Screenshot-89.jpg
Views: 293
Size:  96.0 KB
    Name:  Screenshot-90.jpg
Views: 291
Size:  94.9 KB
    Name:  Screenshot-93.jpg
Views: 294
Size:  97.2 KB
    Name:  Screenshot-95.jpg
Size:  100.8 KB
    Name:  Screenshot-75.jpg
Size:  92.3 KB
    Name:  Screenshot-98.jpg
Size:  96.3 KB
    Name:  Screenshot-71.jpg
Views: 292
Size:  96.5 KB
    Name:  Screenshot-70.jpg
Size:  95.4 KB
  • Sixti's Avatar
    Level 2
    Witam w moich skromnych progach.
    Na 1 zdjęciu widać domek z zewnątrz, nie jest on duży w końcu mieszkając pojedynczo nie potrzeba bardzo dużo miejsca. Wchodząc do domu na wejściu mamy kuchnio-salon widoczne na następnym zdjęciu, nie potrzebuję tu dużo miejsca bo i tak nie lubię gotować a czas wolny spędzam w domu jednak i tak zadbałam aby był przytulny, czasem gdy ktoś mnie odwiedza lepiej posiedzieć tu przy radiu niż w sypialni. A jeśli już mowa o sypialni, na lewej ścianie kuchni zaraz przy wejściu do domu. Drzwi łączące pokój z salonem są duże, oszklone i przesuwane. Tutaj jest mój mały raj i kącik w którym wszystko się dzieje. Wszystko jest utrzymane w kolorystyce czarno fioletowej, pasuje nie tylko do mnie ale również do mojego kanału. Po prawej stronie jest kącik grania i nagrywania, tu spędzam najwięcej czasu w ciągu dnia. Poza komputerem mam też nowego ps'a oraz duży monitor, zdarza mi się nagrywać gry konsolowe na mój kanał. W rogu widać moją szafeczkę gdzie stoją moje gry pudełkowe, parę książek (jeszcze z czasów szkoły średniej) oraz mój puchar, który udało się wygrać razem z moimi przyjaciółmi na turnieju e-sportowym. Pokój grania robi również za moją sypialnię, łóżko co prawda jest oddzielone baldachimą ale nie robi to większej różnicy.
    Ostatnim pomieszczeniem w domu jest łazienka, mała, skromna. Nie trzeba dużo sprzątać. Potrzeby każdy ma chociaż ja nie widzę sensu wydawania dużej ilości simoleonów na łazienkę, wolę je wydać na kolejne gry. Tak, nie mam pralki. Nie było miejsca na pralkę a pranie robię w pralniach.
    Zazwyczaj w domu panuje większy chaos, jest dużo naczyń i rzeczy codziennego użytku na wierzchu jednak na potrzebę tego posta wysprzątałam więc mam nadzieję, że moje starania zostaną docenione.
    Wasza ulubiona simsGEJMERKA xyz xoxo
    Name:  17.01.2023_13-40-08.jpg
Views: 278
Size:  96.4 KB
    Name:  17.01.2023_13-39-32.jpg
Size:  89.9 KB
    Name:  17.01.2023_13-39-23.jpg
Views: 276
Size:  87.6 KBName:  17.01.2023_13-37-54.jpg
Size:  86.6 KB
    Name:  17.01.2023_13-38-34.jpg
Views: 279
Size:  89.1 KB
    Last edited by Sixti; 17-01-23 at 16:05. Powód: Napisałam "psa" zamiast "ps'a" i mogło być to mylnie interpretowane w kontekście
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Aaricia Ahhh przepraszam za zamieszanie myślałam ze problem leżał po mojej stronie

Nic się nie stało @TheCarmel 🤗
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Robaczek @pszczaka @Sixti dzięki za ciekawe zgłoszenia 😊
  • Apasionada's Avatar
    Level 2
    @Aaricia

Moim idealnym domem dla gracza byłaby przytulna przestrzeń. Dom powinien być praktyczny oraz łatwy w przemieszczaniu się. Idealnym rozwiązaniem są lampy LED które dodają ciekawego wyglądu oraz wydajniejszego grania wieczorami poprzez lepsze światło podczas rozgrywki.

Głównym punktem domu byłby pokój gracza z monitorami wysokiej rozdzielczości marki LENOVO, wraz z najwyższej klasy komputerem do gier. W pomieszczeniu znajdowałaby się komoda. Wypełniona szeroką gamą gier oraz akcesoriów, takich jak kontrolery, zestawy słuchawkowe. W pokoju znalazłby się również wygodny fotel gamingowy, zaprojektowany specjalnie z myślą o dłuższych sesjach grania.

Dom byłby również wyposażony w zestaw kina domowego z dużym ekranem, projektorem o wysokiej rozdzielczości i systemem dźwięku przestrzennego, idealny do oglądania filmów, grania w gry.

Wreszcie, dom byłby wyposażony w szybki internet, z dedykowanym routerem do gier, aby zapewnić płynność obrazu oraz brak opóźnień. Podsumowując, idealny dom dla gracza byłby miejscem, w którym rozrywka i produktywność płynnie łączą się ze sobą.

Name:  1 pokój.jpg
Views: 249
Size:  84.0 KBName:  2 pokój.jpg
Views: 248
Size:  85.0 KBName:  3 łazienka.jpg
Views: 246
Size:  79.8 KBName:  4 salon.jpg
Views: 249
Size:  87.9 KBName:  5 salon.jpg
Views: 246
Size:  88.1 KBName:  6 salon.jpg
Views: 248