KONKURS - Gaming Spot - wygraj wyposażenie pokoju gamingowego 🖥️
-
370Odpowiedzi
-
32564Wyświetlenia
-
@Aaricia dlaczego do mnie właśnie powinien powędrować ten zestaw? Będzie raczej krótko i na temat. Tak się składa, że mieszkam w akademiku i no cóż. Krzesło? Takie jak ze szkolnej ławki, więc przy dłuższym siedzeniu kręgosłup trochę boli :D zamiast biurka jest też stolik, a moje wyposażenie to zwyczajnie laptop i myszka. I jakoś tak się żyje w tym małym pokoiku. Więc wygrać powinnam dlatego, że wtedy ten pokój będzie wyjątkowy. Nie będzie on wtedy jak setka innych w tym budynku. Tylko będzie on wyjątkowy i będę się w nim bardziej czuć "jak u siebie" i przynajmniej czy do nauki, czy do grania będzie po prostu inaczej. Będzie super vibe, super sprzęt którym chętnie będę się chwalić i odmieni się trochę moje życie i bardziej swojo będę się czuć z dobrym sprzętem. A do tego przed sesją, przyda się jakaś dobra informacja, która zmotywuje do nauki i po prostu sprawi uśmiech na mojej twarzy.
-
Dlaczego to właśnie ja mam wygrać super hiper zestaw do gamingowego pokoju? Odpowiedź jest prosta jak zasady tego konkursu. Za darmo to uczciwa cena ;)
-
@Aaricia Wnioskując po moim stanowisku na za wiele to mi nie pozwala nawet monitora nie ma. A tak szczerze to chciałbym popykać w bardziej wymagające gierki i z tym sprzętem było by to możliwe.
-
@Aaricia czemu powinnam wygrać? W sumie nigdy dobrym gejmerem nie byłam co wiązało się z brakiem warunków w domu które by mi umożliwiły granie all day all night. Zawsze grałam na kolanie...dosłownie 😅 a jak wiemy myszka na kolanie czy łóżku nie chodzi zbyt rewelacyjnie. mysle że taki zestaw umożliwiłby mi granie w gry oraz mega wynagrodził to czego nie miałam nigdy a zawsze chciałam mieć 🤭 może tym razem los się do mnie ukłoni.a jak nie to warto żyć marzeniami i dalej będę dążyć do wymarzonego kącika
-
@Aaricia ten odjazdowy🥇🎁🏎️ zestaw bardzo, ale to naprawdę bardzo chciałbym dostać, ponieważ gram na sprzęcie na którym nie mogę się pokazać z jak najlepszej strony jak tylko potrafię, przez co na turniejach na których very chciałbym wygrać, po prostu nie mam jak, ponieważ np. Fortnite jest late game, a mój sprzęt działa tak, jakbym kupił i włączył najgłośniejszy jak się tylko da głośnik i dodał jeszcze bass boosted siedząc w pokoju z największym echem jakim da się mieć, a także siedząc na drewnianym krześle na którym jak lekko podskoczę ( kiedy się czegoś wystraszę ) to prawie całe się łamie. Ale kiedy dostałbym od takiej najlepszej firmy jak ,, Legion Gaming Community " to byłbym wstanie się polepszać w danej grze, dzięki czemu zajmował bym o wiele lepsze topki ( w tej danej grze ), próbowałbym częściej trenować, ponieważ na takim sprzęcie, to trenowanie byłoby zabawą, a także miałbym większy fun z gry😁.
Pozdrawiam. -
@Aaricia
Witam wszystkich!
Jestem zagranicznym studentem, który przyjechał do Polski 6 lat temu. Studiuję, aby zostać programistą. Stworzyłem kilka prostych gier i bardzo mi się to podobało. Ale myślę, że oprócz tworzenia gier, uwielbiam ich doświadczać.
Gry są ważną częścią mojego życia. Są dla mnie nie tylko sposobem na dobrą zabawę, ale także sposobem na rozwój osobisty, rozwój logicznego myślenia i naukę pracy zespołowej. Poświęcam im dużo czasu, są dla mnie źródłem inspiracji i kreatywności.
Aktywnie działam w różnych społecznościach związanych z rozwojem metawirtualnych światów gier. Uważnie śledzę nowe trendy i innowacje w branży gier oraz w zakresie metawirtualnych światów, które oferują unikalne i ekscytujące światy gier. Uczestniczę w beta testach nowych gier i aktywnie dyskutuję o nich z innymi członkami społeczności.
Chciałbym dodać, że pomimo całego potencjału rozgrywki i piękna tego zestawu, zawiera on rzeczy, które moim zdaniem są po prostu niezbędne. Takie jak stół z regulacją wysokości, wygodne, komfortowe krzesło. Te rzeczy nie tylko dodają urody, ale także mają pozytywny wpływ na zdrowie gracza. To jest to, czego naprawdę brakuje.
Dlatego myślę, że ten zestaw będzie mi dobrze służył jako potężny, piękny, użyteczny, ożywiający i niezawodny asystent.
Dziękuję za możliwość wygrania takiej nagrody! Życzę wszystkim miłego dnia! -
Jako osoba aktywnie pracująca w branży technologicznej, potrzebuję laptopa, który sprosta wymaganiom nowoczesnych zadań i aplikacji.
Moje umiejętności programistyczne i pasja do tworzenia oprogramowania sprawią, że ten laptop zostanie wykorzystany do pełnego potencjału, tworzenia innowacyjnych aplikacji i rozwiązań.
Zajmuję się również projektowaniem graficznym i tworzeniem treści multimedialnych, a ten laptop zapewni mi moc obliczeniową i precyzję niezbędną do efektywnej pracy w tych obszarach.
Jako osoba często podróżująca, potrzebuję laptopa, który jest przenośny, lekki i wydajny, aby móc pracować efektywnie w różnych miejscach i sytuacjach.
Biorąc pod uwagę moje zainteresowanie analizą danych i sztuczną inteligencją, ten laptop umożliwiłby mi trenowanie zaawansowanych modeli uczenia maszynowego i przetwarzanie dużych zbiorów danych.
Z powodu mojej pracy zdalnej i zarządzania projektami, potrzebuję laptopa, który pozwoli mi na sprawną komunikację, współpracę zespołową i skuteczne zarządzanie czasem.
Jako miłośnik gier komputerowych, ten laptop zapewniłby mi możliwość cieszenia się najnowszymi tytułami z wysokimi ustawieniami graficznymi i płynną rozgrywką.
Zajmuję się również tworzeniem i optymalizacją stron internetowych, a ten laptop umożliwiłby mi wygodne tworzenie, testowanie i aktualizację stron internetowych.
Moje zainteresowanie uczeniem maszynowym, analizą danych i sztuczną inteligencją sprawia, że potrzebuję laptopa z wystarczającą mocą obliczeniową, aby móc eksplorować te dziedziny i rozwijać swoje umiejętności.
Wreszcie, jako odpowiedzialny i doświadczony użytkownik, zapewniłbym odpowiednie wsparcie techniczne, regularne aktualizacje i odpowiednie zabezpieczenia dla tego laptopa, aby zapewnić jego długotrwałą i efektywną pracę.
Jeżeli jednak nie będę godny na laptopa to powinienem dostać ten monitor, ponieważ potrzebuję wyraźnego i dużej rozdzielczości ekranu, aby efektywnie pracować i cieszyć się wysoką jakością obrazu.
Jestem również godnym kandydatem na to biurko, ponieważ jestem organizowany i potrzebuję odpowiedniej przestrzeni do pracy, na której mogę swobodnie rozmieścić swoje urządzenia i dokumenty.
Zasługuję na ten fotel, aby zapewnić sobie komfort i właściwą postawę podczas długich godzin pracy, co przekłada się na większą produktywność i dobre samopoczucie.
Te słuchawki powinny trafić do mnie, aby umożliwić koncentrację, eliminując dźwięki otoczenia i dostarczając wysoką jakość dźwięku podczas pracy i słuchania muzyki.
Chciałbym dostać tę myszkę, ponieważ potrzebuję precyzyjnego i responsywnego narzędzia do nawigacji i manipulacji na ekranie, aby wykonywać zadania sprawnie i dokładnie.
Ta klawiatura powinna być w moim posiadaniu, ponieważ jestem szybkim i sprawnym pisarzem, potrzebującym wygodnego i ergonomicznego sprzętu, który umożliwi mi płynne pisanie i wykonywanie zadań związanych z klawiaturą.
Powinienem dostać tę podkładkę, aby zapewnić optymalne warunki pracy dla mojej myszki, chroniąc powierzchnię biurka i zapewniając płynne i precyzyjne poruszanie się myszką.
Z małą pomocą innych ale mam nadzieję że wam się spodoba, chociaż jedno z tych :>
Długie rozpisanie się o laptopie znaczy to jak bardzo bym chciał go dostać a rozpisanie się o wszystkim jest nie jakby ubezpieczeniem na inne rzeczy -
@Aaricia Jestem uczniem trzeciej klasy o profilu technik programista. W przyszłości chciałbym pracować w jakiejś popularnej firmie - tworzyć silniki do gier. Jak na razie do moich potrzeb - które wciąż rosną - posiadam kilkuletniego laptopa, którego przydałoby się wymienić na coś dającego więcej możliwości. Teraz służy mi on do pisania prostych kodów w kompilatorze które czasami mam zadawane jako prace domowe. Większość zadań wykonuję na szkolnym komputerze, na którym można wykonać jakieś większe projekty, połączone z bazą danych, która potrzebuje jednak sprawnego dysku i sporo pamięci RAM. Na moim laptopie gram w parę gier, które nie mają dużych wymagań sprzętowych i są na najniższych ustawieniach graficznych. Chciałbym jednak zagrać w wiele innych tytułów, sprawdzić ich możliwości oraz poznawać i testować te gry. Pomogłoby mi to rozwinąć wyobraźnię, która w przyszłości przydałaby się w mojej wymarzonej pracy. Niestety jeszcze nie zarabiam, nawet gdybym mógł stworzyć coś dla kogoś za symboliczną opłatą - jako zdobywający wiedzę programista - to nie mam dobrego sprzętu na którym mógłbym pracować nie tylko z obowiązku ale i dobrze się przy tym bawić. Po prostu nie stać mnie na profesjonalne wyposażenie. Niestety przy obecnym wyposażeniu mojego pokoju, sprawia mi to więcej udręki niż przyjemności - nie mówiąc już o samym sprzęcie, który często się zacina lub zawiesza. Do takiej pracy przydałby się też duży i porządny monitor i wygodne krzesło od którego nie bolałyby mnie plecy. Dlatego sądzę, że to właśnie do mnie powinien trafić ten wystrzałowy zestaw. Dałby mi dużo możliwości związanych z rozwijaniem moich umiejętności naukowych, ale posłużyłby mi też do świetnej zabawy, poznając i grać w nowe gry jako zapalony gracz. Co do mojej przyszłości byłoby to ważne wygrać ten konkurs. Przy świetnym sprzęcie, który dałby mi możliwość zostania programistą i tworzenia moich początkujących mini gierek - może kiedyś pracowałbym w świetnej firmie tworzącej gry. Wtedy to ode mnie zależałaby przyszłość rozwijającego się rynku gier, które współpracowałyby z najlepszymi technologicznie sprzętami, do których tworzenia również potrzebni są programiści. Byłbym dumny z tego co robiłbym w życiu i na pewno wspominałbym ile ten świetny gamingowy zestaw dał mi możliwości. Jeszcze jednym pretekstem otrzymania przeze mnie tego zestawu - ale już takim mniej ważniejszym - jest to, że dostałem w prezencie na niedawno obchodzone przeze mnie osiemnaste urodziny - super kierownicę do gier, razem z shifterem do zmiany biegów. Ale do tego pasowałoby mi wymienić moje przestarzałe biurko na nowe, jakieś gamingowe - a takie akurat jest w zestawie do wygrania - wtedy mógłbym w końcu przetestować porządnie mój nowy prezent i pasowałby akurat do nowego wyposażenia mojego pokoju, które mogłoby być następnym prezentem na moje dorosłe urodziny!
-
Ten odjazdowy zestaw powinien powędrować do mnie, ponieważ dzięki niemu mógłbym czerpać pełnię radości z mojej pasji, czyli gier komputerowych. Wygranie tego odjazdowego zestawu mebli i komponentów gamingowych Lenovo umożliwiłoby mi osiągnięcie nowych wyżyn w mojej gamingowej przygodzie. Zestaw, który można wygrać, spełnia nie tylko moje oczekiwania wizualne, ale umożliwia zwiększenie immersji. Dzięki zdobyciu tego zestawu, mógłbym również rozwijać swoje umiejętności w tworzeniu zawartości gamingowej. Nagrywanie i streaming są dla mnie nie tylko sposobem na podzielenie się moją pasją, ale także szansą na rozszerzenie swojego kręgu kontaktów i zdobycie nowych doświadczeń. Wygrana tego odjazdowego zestawu mebli i komponentów gamingowych Lenovo byłaby dla mnie nie tylko spełnieniem marzeń, ale również docenieniem mojego zaangażowania, kreatywności i pasji do gier :)
-
@Aaricia elo elo
Podejmuję się tego konkursu i spróbuję swoich sił.
Jestem ogólnie waszym fanem, zbierałem akurat pieniądze na podobny zestaw od Was
"dlaczego to właśnie do Ciebie powinien powędrować ten odjazdowy zestaw 😎"
Jestem ogólnie waszym fanem, zbierałem akurat pieniądze na podobny zestaw od Was:
- Lenovo Legion T5 i5-11400F/32GB/512 RTX3060Ti
- Lenovo Legion Y25-30
- Lenovo Legion H500
- Lenovo Legion K500
- Lenovo Legion M500 RGB
- Lenovo Legion Gaming Cloth
Dzięki temu zestawowi będę mógł oszczędzone pieniądze przeznaczyć na wymeblowanie reszty pokoju.
Bardzo chciałbym ten zestaw, ponieważ chciałbym zagrać w fajne gierki, w które zawsze chciałem zagrać na swoim komputerze, takie jak np. GTA V, które mam kupione, ale mój komputer nie włącza; Fortnite, który jak odpaliłem to sie scrashował:(
Jeżeli zdobędę ten sprzęt w tym konkursie napewno sprawi mi dużą radość grając w moje ulubione gry na wysokich detalach, dzięki mobilnemu RTX 3050 Ti i przyjemnymi dla moich oczu częstotliwością odświeżania obrazu dzięki 240Hz monitorowi Y25-30.
Z chęcią bym też streamował te gierki, bo zawsze moim marzeniem było być streamerem, bo niestety mój komputer nie jest tak mocny żeby jakieś fajne giery odpalić:(
Także dziękuję za szansę w konkursie za bardzo OP zestaw. Mam nadzieję, że wygram;) I powodzenia reszcie!
Pozdrawiam cały zespół Legion:D
Aby dołączyć do dyskusji, zaloguj się lub zarejestruj.