/

4️⃣ Najlepszy prezent dla gracza, który kiedykolwiek dostaliście

• 35
    Odpowiedzi
  • 825
    Wyświetlenia
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    Temat: Prezenty dla gracza.

Nie łatwy to temat. Ciężko graczowi dobrać prezent z takich oto względów
    1. Sprzęt komputerowy - główne podzespoły są drogie i zazwyczaj nie są brane pod uwagę
    2. Peryferia - zazwyczaj już ma i to takie dobrane pod swój gust
    3. Akcesoria i gadżety - wymagają uwagi i znajomości gier, co za tym idzie tylko gracz może kupić innemu graczowi dobrze dobrany gadżet
    4. Gry - najłatwiejsza droga do względnego sukcesu, wymaga jedynie platformy / wyboru gatunku. Chociaż jest tu wiele ukrytych pułapek.

Z prezentów gamingowych które ja dostałem lista jest całkiem krótka:
    Battlefield IV (Xbox 360)
    Fable 3 (Xbox 360)
    Koszulka HALO (Od LGC 😁)

A Wy jakie macie doświadczenia z prezentami gamingowymi?

- - - Updated - - -

P.S. Można uznać za prezent to, że za pieniądze komunijne dostałem pierwszego PCta. Na pokładzie miał Pentium IV, 64MB ramu i 32GB dysk. W zestawie był monitor kineskopowy (przyznać się młodziany kto musi wygooglować jaki to monitor kineskopowy)
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • 35 Odpowiedzi

• Deminy's Avatar
    Level 18
    Tak szczerze, to jedyny gamingowy przedmiot jaki dostałam, to gry!
    Na święta w 2021 Nier: Automatę, w 2018 bon na klucz (więc wybrałam sobie The Evil Within Season Pass) i czasem coś bez okazji typu dodatki do gier które już mam. Raczej w mojej rodzinie nikt się nie interesuje gamingiem xd
  • Sinber's Avatar
    Level 40
    @TrendaTen Na moją komunię, nie było komputerów, była za to zegarek i rower :D
  • Marcelek's Avatar
    Level 52
    Niestety nie pamiętam typowo "gamingowych" prezentów. Pewnie wpadło kilka gier, ale zazwyczaj to jednak były słodycze i koperta.
    Przypominam sobie jeden prezent - może nie jest bardzo związany z grami, ale za młodu grało się w Lego Star Wars, więc close enough :)
    Name:  ciezarowka-policyjna.jpg
Views: 93
Size:  44.2 KB
    There are things in this world that the human mind cannot comprehend.
    Pudding is one of them ❤🍮
  • Prywatny's Avatar
    Level 52
    @TrendaTen Zanim trafiłem do społeczności Legion Gaming Community prezenty musiałem kupować sam 🙄 Nie było tego za dużo.
    Wszystko się zmieniło za sprawą konkursów organizowanych przez Lenovo i @Aaricia
    Dzięki temu mogłem cieszyć się z gry THE KING OF FIGHTERS XV na Steam 🎮
    Talii kart do gry Halo 🃏
    A nawet myszki Legion M500 do laptopa 🖱️
    Nie wypada też nie wspomnieć o bluzach, koszulkach i czapce od Lenovo 😍
    W międzyczasie sam zrobiłem sobie prezent i dokupiłem profesionalną podkładkę pod myszkę 🤩
    Nie jestem pewien czy dobrze robię odpisując na ten wątek. Martwię się co będzie jak Mikołaj dowie się o tych prezentach 😎
    Starszy Gracz
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @TrendaTen ja też raczej tak jak @Deminy żadnych typowo gamingowych prezentów nie dostałam, ale za to różne gry planszowe za młodu 😀
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @TrendaTen Na moją komunię, nie było komputerów, była za to zegarek i rower :D

@Sinber na komunię to dostałam chyba łańcuszek, o ile dobrze pamiętam 🤔
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Niestety nie pamiętam typowo "gamingowych" prezentów. Pewnie wpadło kilka gier, ale zazwyczaj to jednak były słodycze i koperta.
    Przypominam sobie jeden prezent - może nie jest bardzo związany z grami, ale za młodu grało się w Lego Star Wars, więc close enough :)
    Name:  ciezarowka-policyjna.jpg
Views: 93
Size:  44.2 KB

@Marcelek ja uwielbiam LEGO, więc taki prezent jak najbardziej na tak 😀
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @TrendaTen Zanim trafiłem do społeczności Legion Gaming Community prezenty musiałem kupować sam 🙄 Nie było tego za dużo.
    Wszystko się zmieniło za sprawą konkursów organizowanych przez Lenovo i @Aaricia
    Dzięki temu mogłem cieszyć się z gry THE KING OF FIGHTERS XV na Steam 🎮
    Talii kart do gry Halo 🃏
    A nawet myszki Legion M500 do laptopa 🖱️
    Nie wypada też nie wspomnieć o bluzach, koszulkach i czapce od Lenovo 😍
    W międzyczasie sam zrobiłem sobie prezent i dokupiłem profesionalną podkładkę pod myszkę 🤩
    Nie jestem pewien czy dobrze robię odpisując na ten wontek. Martwię się co będzie jak Mikołaj dowie się o tych prezentach 😎

@Prywatny cieszę się, że Legionowe prezenty sprawiły Ci radość 🤗 A o Mikołaja się nie martw, jak zobaczy, będzie chciał pewnie przebić społeczność w prezentach 🤣
  • Prywatny's Avatar
    Level 52
    @Sinber Na moją komunię też dostałem zegarek (tak był made in CCCP) ale było też małe radio tranzystorowe, które robiło furorę wśród kolegów.
    Oczywiście była też ✉ 😃
    Starszy Gracz